Luxus EGLO lámpák, luxus otthonokba!

Volt már precedens arra, hogy EGLO prémium kategóriás lámpát mutatunk be, azonban még mindig kevesen ismerik fel, hogy jelen vannak ebben a kategóriában is. Így ez a bemutató a PIANOPOLI lámpacsaládról, most egy újabb megerősítés, hogy felsőkategóriás luxus lámpában is otthonosan mozog az EGLO!

Az irányvonal ezen belül nem meglepő, hogy a kristálylámpák vonulata. A kristály mindig is egy első ránézésre is minőséget és eleganciát sugall. És többször megnézve ez csak fokozódik, a csodás kristályokon való ezernyi színárnyalat láttán! A PIANOPOLI lámpák négy féle függeszték és két féle mennyezeti változatban kaphatóak.

Mennyezeti PIANOPOLI

Mennyezeti variánsból kétfélét választhatsz ki álmaid otthonába. A két termék kinézete megegyezik, viszont a méreteiben különböznek. Ezzel egyenesen arányosan persze, a teljesítménye és fényereje is egyiknek nagyobb, másiknak kisebb. A „kisebb”, ami azért közel se csekély méretű, mivel 500mm-es szélességű és 15db 1,8W-os integrált LED izzót tartalmaz. Ez 3225lm-t jelent fényáramban. Ezzel szemben a nagy testvére 780mm széles és 43db 1,8W-os izzót foglal magába, ezzel elérve a 9245lm értéket. Azért ez már egy nagyméretű nappalinak a bevilágítását is zokszó nélkül tudja teljesíteni.

Függesztett PIANOPOLI

Ebben a halmazban négy féle a felhozatal. Két hagyományosabb kinézetű, egy hosszúkás és egy abszolút unikum! A két hagyományosabb formájú tulajdonképpen olyan, mint a mennyezeti csak a króm mennyezeti rózsa és a kristály elemek között van az állítható függeszték. Amiben eltér az a fényáram teljesítménye. A kisebbnek 4050lm, míg a nagyobbnak 11610lm. Ezekkel az értéketekkel és látvánnyal minden tekintet egyből magára vonz egy nagy helyiségben! A hosszúkás, ami bárpult vagy étkező felé lehet jó választás, 2700lm-t képes leadni és 870mm hosszúságú. Ilyen széles repertoárból könnyen tudsz majd a saját igényednek megfelelőt választani!

Különleges PIANOPOLI függeszték

Na ez… ez valami más.. Lásd és csodáld! Grandiózus, szinte elfogynak a jelzők, ha ezt megpillantod! A mennyezetrózsa mérete megegyezik a nagy függesztett és a nagy mennyezeti típusáéval. A lm értékében picit alább marad, de aggódni nincs okod, mivel 8600lm-t bocsájt ki. De ennél a csodánál még az sem érdekelne, ha pislákolna csak. Grandiózus magasságú függesztékek és  az izzók egy spirál formában „zúdulnak le”. Akár 3340mm magasságra is be lehet állítani, így egy nagy belmagasságú aulába is hibátlan választás lesz!

Az EGLO a PIANOPOLI termékcsaláddal feltette a lécet a konkurencia számára, hiszen magas minőségű kristályokkal van ellátva, amivel a króm alkatrészek csodásan párosulnak. Mindezt 5év gyártói garanciával.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply