Tükörvilágítás másképp SLV Trukko és Maganda!

A fürdőszobában a tükör az egyik leggyakrabban használt eszköz és talán az optikai hatása miatt, a legfontosabb is. A remek tükörvilágítás ismertetőjegye, hogy a fénye tökéletesen vetül az arcra. Megvilágítja a reggeli sminkeléshez vagy a borotválkozáshoz az arc vonalait és a bőrt. Ellenben nem csak az a lényeges, hogy erős fénnyel világítson, mert ha csak erre koncentrál a gyártó, akkor vakító hatása lesz a lámpatestnek.

A jó tükörvilágítás tehát megfelelő fényt ad, vakítás nélkül.

A manapság egyre inkább előszeretettel alkalmazott megoldás, az a tükör oldalaiba integrált világítás. Ez optimális, hiszen a fókuszpont, a tükör közepe általában és a perifériás látásunkat sem zavarja. Emellett az opál előlappal való lezárás is megakadályozza a vakító hatást.. Erre nyújt megoldást az SLV TRUKKO és MAGANDA lámpatest tükörrel kombinálva.

Trukko:

Ez a lámpatest a legfontosabb tükör kiváltására szolgáló lámpatest. Gyakorlatilag egy 60 cm-es kerek vagy négyszögletes tükröt kapunk melynek keretében világítás található. közel 1300lm-es fényáramával tökéletesen megvilágítja az előtte álló személyt. 3000 és 4000K-es színhőmérséklettel választható ez az IP44-es lámpatest. Oldalfalra falon kívül szerelhető termék. További előnye a dimmelhetőség, ezzel tudjuk szabályozni a megvilágítás erősségét.

Termékek: Trukko!

Maganda:

A MAGANDA abban az esetben tesz jó szolgálatot, amikor szeretnél egy bizonyos területet az arcodon jobban szemügyre venni. Ilyen lehet a sminkelés vagy egyéb kozmetikai tevékenység. Kihajtható oldalfalra szerelt variáns vagy asztali álló lámpatest típus közül választhatsz.  A lámpatest IP44-es védettségű illetve kettős szigetelésű, így bátran alkalmazható fürdőszobában is. A MAGANDA CCT-s, tehát egy kapcsoló segítségével, könnyen tudod állítani a színhőmérsékletét 2700K/3000K/4000K között változtatva kompromisszumok nélkül.

A lámpatest króm fém házzal rendelkezik. A német prémium anyagminőség pedig garantálja, hogy a víz nem jut be a festés alá és nem fog korrodálódni.

A fali lámpatest 360mm-re kihajtható és két csuklón keresztül, tökéletesen beállítható a kívánt helyre.

A TRUKKO és a MAGANDA lámpatest kombinálható és külön-külön is választható. Ezekkel a lámpatestekkel nem lövünk mellé hiszen egy időt álló fürdőszobai lámpatestet és egyben tükröt is kapunk.

Termékek: Maganda!

Leave a Reply