Intelligens spot lámpa a Philips-től

Máskor is mutattunk már be modern spot lámpát, azonban a Philips gyártó mind ezt egy nagyon praktikus tulajdonsággal ruházta fel. Ennek tükrében, ha esetleg úgy véled, hogy ósdi a spot, meg fogsz győződni, hogy manapság is van helye a Világítástechnikában!

Tulajdonképpen külső megjelenése a lámpának nem egy drasztikus élmény cunami, viszont spot lámpatesteknél ez nem is elvárt. Pont, hogy az egyszerű összkép a jellemző, amit tökéletesen is hoz magával a Clockwork lámpacsalád! Amennyiben itt járunk érdemes tudnod, hogy fehérszínben kapható és egyes, kettes illetve négyes spot formájában választhatod ki otthonodba. Ez a szimpla szín és külcsín ad lehetőséget arra, hogy sokoldalúan beilleszthető sokféle környezetbe.

Folytassuk a Clockwork bemutatását azzal, ami kiemeli egy átlagos spot lámpatesthez képest. Ez pedig a PHILIPS Warmglow technológiája. A fényerőszabályzáson kívül a színhőmérsékletet is lehetőséged van változtatni, de fejlettebb módon, mint a versenytársaknál. A maximális 2700K-ről le lehet venni egészen 2200K-ig, tehát melegfehér tartományban állíthatod. Viszont ahogy egyre lejjebb állítod a fény intenzitását, azzal arányosan lesz egyre melegebb a színhőmérséklete is. Így elérve a tökéletesen pihentető hangulatot!

Fényerőben, az egyes modellje 500Lm-t képvisel a kettes és négyes pedig, ezzel arányosan 1000Lm és 2000Lm-t. Így tudod összeállítani a több modellel, az akár egész lakás világítását! A kicsik mehetnek előszoba, folyosó, a nagy pedig akár nappaliba is! Természetesen a lámpa fejei állíthatóak, ezzel biztosítva, hogy tökéletesen személyre szabott legyen a világításod.

A Clockwork családra is jellemző a kimagasló minőségű fém használat illetve a kiváló minőségű LED fényforrás. Így ezekere a termékekere is 5 év garancia jár, ahogy már a PHILIPS-től már megszokhattuk.

Forrás PHILIPS

Leave a Reply