Modern külső, modern műszaki tartalom, HUE kültéri lámpa!

Szívleljük azokat a gyártókat, mint a PHILIPS, mivelhogy ötvözi a magas szakmai tartalmat a műszaki tudással és minőséggel. És mindezt az egyik legfontosabb jellemzővel, mégpedig az megbízhatósággal. Ilyen tudást, ilyen minőségben nem sok konkurens tud felmutatni!

Econic

Maga a HUE rendszerre most nem fogunk kitérni, mert ezt már ismertettük előző cikkünkben amit itt tudsz pótolni, ha elmaradt volna. Most egy kültéri lámpa családdal ismerkedhetsz meg, mégpedig az Econic-kal. 

Legfőbb erénye, hogy az Econic termékek három féle fali és két -féle állólámpa fajtával van felvértezve. A fali verziók egy lefelé irányított burás, illetve felfelé álló burásból tevődnek össze, illetve egy szimmetrikus 26cm-es négyzet alakúból. Ízlés és praktikum lesz a mérvadó a kiválasztásánál. Ugye itt főleg a fizikai korlátok fogják meghatározni, hogy hova melyik fér. Ajtó felé a lefelé álló variáns lesz a befutó, mert a kilépő fényre szükség van az ajtónyitáskor. Ablak vagy ajtó mellé már szabadon, ízlés szerint választhatod, de egy magasabb homlokfelületnél a felfelé álló a jobb döntés. Persze ezek mind egyéni döntések! A négyzet alakú talán a leglátványosabb, mivel a nagy négyzetbe van egy kis négyzet, ami ha színesen világít, baromi jól néz ki!

A másik irányvonal az álló típusai az Econic-nak. Ennek is két típusa érhető el. A különbség csupán a méretben mutatkozik. A kisebb 32cm magas, míg a nagyobb 100cm-es, ami tökéletesen biztosítja a kültéri járda vagy ösvény megvilágítását, sőt még a lépcső mellé szerelve is hibátlan választás lehet! 

Mind az ötféle Econic lámpának közös tulajdonsága a fényáram és egyéb technikai újdonsága. Ilyen például, hogy mindnek 1150 lm a maximális fényárama, továbbá mindegyik RGB-s, tehát 16 millió szín keverhető ki vele. A fehér színhőmérséklete pedig 2000-6500K-ig szabályozható egységesen, mindezt 15W-os teljesítménnyel és nyilvánvalóan integrált LED chip-ekkel. 

Szinte említeni sem szükséges, de az Econic kültéri lámpa család is IP44-es besorolású, tehát emiatt és a kiváló minőségű aluminum háznak köszönhetően veszi az időjárás akadályait. 

Az, hogy HUE rendszerébe kompatibilis pedig maximalizálja a praktikumot. A Bridge eszköz segítségével akár azt is beállíthatod, hogy amikor haza érsz, már csodálatosan, színesben pompázva vár a kerted.

Forrás: PHILIPS

Modern külső, modern műszaki tartalom, HUE kültéri lámpa!” bejegyzéshez ozzászólás

Leave a Reply