Válassz EGLO gyereklámpát lurkóidnak!

Mielőtt megismernéd az EGLO VIKI gyereklámpáit, picit vegyük át a fontosabb szempontokat egy gyermeklámpa kiválasztásánál ebben a korban. Annyit elárulunk, hogy a VIKI lámpák nem csecsemő és nem tinédzser korra lettek megálmodva, hanem pontosan a kettő közzé.

Óvodás és kisiskolás korban minden gyereknek kezd formálódni a saját ízlésvilága. Ezáltal elképzelhető, hogy a saját kis birodalmának kialakításakor meg lesz az önálló elképzelése, ötlete a berendezését illetően. Azonban a szem érdekében ügyelni kell pár apróságra. Természetesen lehet egyszerű ufó lámpát is alkalmazni, de miért tennék, ha léteznek cuki, gyerekeknek való darabok is, mint az EGLO VIKI gyermeklámpa!

Az első és talán legfontosabb, hogy a lámpatestnek ne legyen direkt fénye, avagy, ha olyan akkor opálosított burával legyen ellátva a szemek védelme miatt. Ez magától értetődően teljesül a VIKI lámpáiban. Egy darab, E27-es izzó telepíthető a VIKI lámpákba, amik maximum 60W-osak lehetnek. Tehát egy modern LED izzóval széles skálán tudsz válogatni, de javaslatunk, hogy egy átlagos, 860 lm-es izzó elegendő lesz. Ez a fényáram egy szokványos gyerekszoba (10nm2) kellemes világítását kielégíti. Persze, ha szeretne a kis lurkó valami pluszt, akkor rakhatsz bele EGLO CONNECT izzót, amivel színes fényeket is be lehet állítani. Avagy dimmeléssel egy éjfényt biztosítani, bár ezt mennyezeti lámpánál nem szokás.

Másik fontos szempont egy gyereklámpánál, a biztonság. Magas minőségű anyaghasználat és lekerekített idomok jellemzik a VIKI lámpákat a gyerekek védelme érdekében.

Gondoltak a lányokra és fiúkra is a design megalkotásánál. Lányoknál, mi más, mint rózsaszín árnylatok dominálnak és virág minták. Fiúknál legalább ennyire evidens, hogy kék színek uralkodnak és autó minták! Nincs gyermek akiknek ez ne jönne be!

A VIKI lányos gyermeklámpa verziója 615mm szélességű teljes terjedelmében, míg a fiús 630mm. Ez jól mutatja, hogy összeségében nézve egy méretes mennyezeti lámpatest, ami abszolút meghatározó vizuális élmény lehet a gyerekbirodalmakba! Mindemellett, könnyen lehet kombinálni egyéb gyerekszobai  lakberendezési tárgyakkal.

Leave a Reply