LOFT stílus kültérre is az EGLO-val!

A címben említett LOFT irányzat tagadhatatlanul futótűzként terjed a lakberendezés világában. Van azonban akinek nem tetszik, de összeségében jól látszik a világítás területén is, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a lámpagyártók erre a vonalra! Az EGLO elsők között látta meg azt, hogy ezt bizony nem csak benti alkalmazásra tökéletes, hanem kertünkben is! Ebben az egyik legmeghatározóbb családja, az ALAMONTE.

Alamonte komplett család!

A legpozitívabb, hogy a gyártó gondolt arra, hogy az ALAMONTE egy komplett család legyen. Tehát tartalmazzon fali, mennyezeti, függeszték és állólámpát is, ami nagy előny, ha alaposan szeretnéd megtervezni a kinti világításod!

A fali változatból többféle is elérhető! Az alapverzióból szelektálhatsz nemesacél vagy fekete szín közül. Tovább menve a fekete variációból találsz beépített mozgásérzékelőset is, amennyiben ilyen plusz tulajdonságra is lenne igényed. Az eddig felsoroltak mind egy E27-es izzó foglalattal vannak ellátva. A napjainknak megfelelő dizájnnak megfelelve, van a kínálatban egy direkt-indirekt (fel-le világító) falilámpa is, aminek evidens, hogy 2xE27 foglalata van. Ezzel olyan változatos termékkínálattal rendelkezik az ALAMONTE család a LOFT irányzatban, ami kiemelkedőnek számít!

A soron következő típus az ALAMONTE családban a mennyezeti és függesztett variáns. Mindkettő kizárólag fekete színben érhető el. A mennyezeti, magától értetődően használható fali lámpatestnek is, mivel a rögzítése is lehetővé teszi ezt. Ebbe 2xE27-es foglalat kapott helyett, míg a függesztékbe 1xE27 van. A függesztéknek nyilvánvalóan állítható a függesztő szettje, így lehet feljebb vagy akár lejjebb is tervezni a lámpával.

Végezetül jöjjön az a lámpatípus, amit leginkább el szoktak hagyni a konkurenciáknál. Ez nem más, mint az állólámpa. Egy méter magas a lámpa és a kinézete teljesen megegyezik az ALAMONTE többi tagjáéval. Ez is 1xE27-es foglalattal van szerelve.

Az ALAMONTE egész lámpakollekciójára igaz, hogy az E27-es foglalatnak, valamint az áttetsző burának köszönhetően használható dekor izzó benne. Továbbá nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy IP44-es besorolású minden ALAMONTE lámpa, így bátran alkalmazható a kerten túlmenve, akár fürdőszobában, avagy más vizes helyiségekben.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

LOFT stílus kültérre is az EGLO-val!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply