Designdetox a józan partner a világításban!

A Designdetox vezetőjét kértük meg, hogy meséljen egy kicsit az új helyre kötözött üzletről és a Designdetoxról is.. Sipaki Annamária a vállalkozás vezetője szívesen válaszolt nekünk.

A Designdetox már 3 éve sikeresen működik Szentendrén.  A Péter Pál utcai üzletünket bár nagyon szerettük, mostanra túl kicsinek bizonyult, úgyhogy egy ideje már keresgéltünk. Júniusban végül megtaláltuk a tökéletes helyet a Kossuth utca 16-ban. Itt már lehetőségünk lesz workshopokat tartani a nagyker partnereink számára csak úgy, mint a tervezőknek. Így sokkal több lámpát tudunk élőben is bemutatni, különleges design eseményeket szervezni, és nyugalmasan dolgozni, akkor is, ha valaki épp vásárol.

Olyan márkák képviselőjeként mint a Tooy, Estiluz, Atelier Areti, Greypants, Kundalini, Aromas del Campo, Hollands Licht, Milan Illuminacion, a Faro kiemelt partneri státuszunk mellé júniusban megkaptuk a Zambelis Lights és Alphabet Lights magyarországi kizárólagos forgalmazási jogait is, így kiemelten jó projektárakat tudunk biztosítani ügyfeleinknek mindkét márkából.

A cégek a lámpavilág teljes szortimentjét viszik: a technikai lámpáktól a különleges függesztékeken keresztül a kert világításig és mennyezeti ventillátorokig a világítási igények minden változatára megoldást kínálunk.  Az országos forgalmazás szeptemberben indul, egyelőre saját munkáinkba tervezzük be a lámpákat, ügyfeleink nagy örömére.

Termékskálánk a Vimar kapcsolókkal is kiegészült a nyáron, mert ezek a szerelvények fontos részei egy jól megtervezett modern világítási rendszernek, és mi mindenképpen a teljeskörű szolgáltatásban hiszünk.

A csapat:

Csapatunk oszlopos tagja Betti, aki az irodai hátterünket viszi, nagyon olajozottan működtetve azt, és mindig optimistán. Marci külsősként dolgozik sokat nekünk, aki jolly jokerként villamosmérnökként és villanyszerelőként is magabiztosan mozog (létrán vagy anélkül), mindig mindenre megtalálja a megoldást, és ezt valami határtalan türelemmel és nyugalommal teszi. 

Jómagam a belsőépítészet világából léptem át a fények világába, így a szakmai tanácsadás mellett a sales, a marketing, és minden dolgok összefogása is a feladataim közé tartozik. 

Anti szintén külsős, és generál kivitelezőként kísér bennünket azon a rögös úton, amit magyar építőiparnak neveznek. Korrekt, tájékozott, és sokat jelent neki az adott szó.

Talán ezek azok a tulajdonságok, amelyek mentén nagyon jól tudunk kapcsolódni egymáshoz csapatként, és az ügyfeleinkhez egyaránt.

Folyamatosan keresnek bennünket tanácsadás céljából is. Naprakészek vagyunk, amikor csak tudjuk, képezzük magunkat, és imádjuk, amit csinálunk. Jól ismerjük és nagyon szeretjük a termékeinket, és ha nem tudunk valamilyen kérdésre azonnali választ adni, rövid időn belül utánajárunk a dolognak.

Sok sikert kívánunk a kis csapatnak aki új színt tud hozni az amúgy is színes világítástechnikában.

Képek a Kossuth utca 16 alatti üzeletről:

Leave a Reply