A rozsda is lehet stílusos! SLV Rusty család.

Manapság, gyakran nyúlunk vissza a régmúlt stílusjegyekhez. Az indusztriális stílus évek óta jelen van a köztudatban, a loft stílusú irodaházaktól egészen a nyers elemekben gazdag otthonokig. Ilyen lehet maga a rozsda is.

Az ipari hangulat tökéletes megnyilvánulása, az SLV Rusty termékcsalád. Ezt egy speciális úgynevezett FeCSi kémiai felületkezeléssel érik el. Ez teszi a lámpatestet egyedivé és abszolút különlegessé. Mindezt megvásárolhatod állólámpa, illetve hozzá kiegészítőként megvásárolható, fali direkt-indirekt lámpa formában. 

Egyik nagy pozitívuma, az, hogy IP55 védettségi osztályával, kültéri használatra is tökéletesen alkalmas. Ez a különleges hangulatú lámpacsalád kiváltképp alkalmas lehet járda megvilágítás vagy éppen parkok sétányainak dekoratív megvilágítására is.

Rusty UP/Down

A Rusty UP/Down fali lámpatesteivel oldalfalon is páratlan vizuális élményt vált ki. Hengeres és négyszögletes változatban is elérhetőek, a direkt-indirekt lámpatestek. Beépített LED fényforrással rendelkezik melynek színhőmérséklete is állítható. Valamennyivel több mint, 500Lm-es fényáramával tökéletesen elegendő a homlokzatok kiemelésére.

A nagy teljesítményű LED-del felszerelt lámpatest közvetlenül egy 230 V -os hálózati feszültségre csatlakozik. Opcióként földbe szúrható tüske és csatlakozódoboz is rendelkezésre áll, a lámpatest biztonságos elektromos csatlakoztatása miatt. 

Az állólámpa testből, a rácsos fejjel szerelt Rusty 40 és a Rusty 70, a 40 cm-es és 70 cm-es magassággal rendelkező, inkább területvilágításra alkalmas lámpatípus.

Az álló Rusty lámpák is elérhetőek hengeres és négyszögletes változatban, hogy jobban illeszkedjenek a különböző designokhoz. A 3000K-es színhőmérséklete pedig, csak még jobban kiemeli a rozsdás, antik atmoszférát.

A Slot és Pathlight lámpatestek az indirekt és útvonalra irányuló fényüknek köszönhetően leginkább útvonalak megvilágítására alkalmasak.

Ezen lámpatestek magassága is 40 és 70 cm-es, valamint 3000K-es színhőmérséklettel rendelkeznek. Fényük nem túl erős 4-500lm viszont a feladatukat tökéletesen ellátják.

A Rusty termékcsalád tagjai nem csak funkcionális világításként alkalmasak, de egyedi megjelenésükkel egy kor sajátos stílusát jeleníti meg. Tökéletes választás egy régies stílusú kertbe, vagy akár egy parkba.

Az IP55-ös védelemnek és a német minőségnek köszönhetően a rozsda csak a designban fog megjelenni, így időtálló választás lehet minden kültéri alkalmazásra.

Termékkínálatot itt megtekintheted: Schrack.hu

Leave a Reply