Fényjáték egy Philips függesztékkel!

A PHILIPS lámpákkal már foglalkoztunk több ízben is, főként HUE vonalon, de most bemutatunk egy „egyszerűbb” lámpát. Ez nem más, mint a myLiving kollekcióból, a Mohair nevezetű függeszték!

A Mohair függeszték egy színben választhatod, mégpedig fekete Az egy, ámbár tekintélyes nagyjából 500mm-es lámpatest természetesen állítható függesztékkel van ellátva. Ennek hatására saját ízlésedre szabhatod a belógását. Az állítható magassággal lehetőséged van több variációban is telepíteni ezeket a lámpákat.

Ezen a variabilitáson tovább haladva ismerd meg a rendkívül egyedi fényjátékát a lámpatestnek. A legszebb benne, hogy lekapcsolt állapotban is díszít, ellenben mikor felkapcsolod, akkor jön az igazi csoda! Mivel a burának különleges minta kivágásai vannak, így a fényforrás által kibocsájtott fényeknek az árnyékai elképesztőek. Igazán különleges miliőbe csöppensz, ami egyszerre lenyűgöző és megnyugtat.  Igazi nappaliba, étkezőbe való lámpaválasztás.

Fényforrás tekintetében egy darab E27-es foglalattal rendelkezik, ami maximum 60W-os izzót képes ellátni. Ez azért is kulcsfontosságú, mivel a lámpa bura méretes, így akár nagyobb fényforrás is belefér. Sőt, akár Edison típusú dekor izzóval is feldobhatod!

Természetesen HUE fényforrással is használhatod, aminek számtalan pozitív tulajdonságot már ismertettük előző cikkünkben is!

A Mohair anyaga, magas minőségű műanyag, amely könnyen szerelhető. Ezen felül két év garancia jár hozzá, ez biztosítja a már megszokott PHILIPS minőséget!

Összegezve a Philips Mohair egy olyan kortárs stílusú lámpa, ami egy hálószoba vagy nappali helyiség tökéletes design eleme lehet! Felkapcsolt állapotban pedig, egyszerűen zseniális választás lehet ár/érték arányában!

Forrás: PHILIPS

Leave a Reply