EGLO tükörvilágító, dugalj funkcióval!

Léteznek olyan lámpák amik figyelemfelkeltőek, vagy amik tulajdonságaiban kiemelkedőek, mint például a Milazzo . De van olyan mint az EGLO Tragacete, ami szépen csendesen, idomulva a környezetéhez tud hasznos képességet nyújtani. 

A tükörvilágítók családja már nem új keletű. Régebben főként iparban használt, de napjainkban teljes mértékben lakossági felhasználásra is divatos. Divatos? Igen, de emellett még praktikus is! Muszáj megjegyezni, mivel a Tragacete, az észrevehetetlen, beépített dugaljával kimondottan annak számít. Egyszerű fehér burkolat és króm jellemzi, mint például az ALBARRIZA családot.

A műszaki paraméterekre jellemző, egyben legfontosabb, hogy IP44-es besorolású, így evidens, hogy fürdőszobában is biztonságos választás lesz! Az 1300Lm kilépő fényáram és 15W teljesítmény kombinációja több mint elegendő egy ilyen jellegű felhasználásnál! Egy mindösszesen 680mm szélességű lámpatestből ezt az eredményt elérni, dicsérendő. A lámpatest kilépő fénye 4000K, ami ezáltal univerzális felhasználást biztosít, mivel ez a semleges fehér árnyalatot jelenti.

Térjünk rá, a különlegességére. A lámpatestben elhelyeztek egy dugaljat, melyet rendkívül innovatívan sikerült elhelyezni, hiszen alaphelyzetben ennek nyoma sincs. Azonban az egyik végét kihajtva, megtalálod az aljzatot. Pont emiatt a diszkrét megoldás miatt lesz felhasználó barát bármelyik otthonban, mivel alap esetben egy letisztult lámpáról beszélünk. 

A Tragacete ezenfelül praktikus választás lehet különböző apartmanok, nyaralók és öltözők tereibe, hiszen két tulajdonságot is ki tudsz váltani egy termékkel!

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás:EGLO

Leave a Reply