EGLO lámpa ami mindent IS tud!

Napjainkban ugye nem ritka, hogy olyan lámpa jön veled szembe, amely a világításon kívül egyéb jellemzővel is rendelkezik. Ilyen például, ha egy lámpa távirányítós vagy RGB-s (színváltós), illetve a színhőmérsékletet is lehet változtatni rajta. Továbbá, már olyan is létezi,k amiben hangszóró is helyet kapott. Tetszene, ha ez mind elérhető lenne egy mennyezeti lámpában? Akkor ne keress tovább, ismerd meg az EGLO MILAZZO modelljét!

Az első szempont, ami szerint láthatod ezt a remek lámpát, a külső megjelenés. A jelenkornak teljes mértékben megfelelően, kristály hatású műanyag búrával rendelkezik. Ez a ragyogó megjelenés és a méretes 390mm-es átmérő gondoskodik az exkluzív megjelenésről. Ezt a hatást erősíti, hogy egyszerű fehér és ízléses króm csík díszíti a lámpatestet.

A MILAZZO mennyezeti lámpája, ha eddig snassznak tűnne, akkor jöjjön a hab a tortán! A MILAZZO tartalmaz egy hangszórót, amely Bluetooth kapcsolattal képes kommunikálni például a telefonoddal vagy egyéb okos eszközöddel. Ezzel ténylegesen, két hasznos képességet is egyszerre tud teljesíteni. Nevezetesen a világítás és zenelejátszás oltárán egyaránt!

Azért a technikai paraméterek mellett se menjünk el szó nélkül. A MILAZZO lámpa természetesen beépített LED modullal van szerelve. Nem kell tőle tartani, hiszen 5 év gyártói garanciával veheted meg, ami azért kiemelkedő a versenytársakhoz képest. A lámpatest 21W-os teljesítményt képes leadni, mindezt 3000K színhőmérsékleten 1700lm, és 6500K színhőmérsékleten 2000lm fényárammal. Ez az érték egy konyhába vagy fürdőszobába elég lesz, de egy nappaliba már inkább több darabbal kell számolj, ha a MILAZZO mellett döntenél. Teljesen kompatibilis vizes helyiségbe is, mivel IP44-es a lámpa vízelleni behatolás értéke.

Összefoglalva, a MILAZZO egy olyan modern világítási eszköz, ami minden korszerű világítástechnikai követelményt simán teljesít. Mindezt egy visszafogott külsőbe csomagolva, aminek következtében bármilyen miliőbe beillik.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

EGLO lámpa ami mindent IS tud!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply