Philips HUE IRIS asztali lámpa

Az asztali lámpa egy széleskörűen alkalmazott világítás típus. Ez köszönhető a kompakt méretének, illetve világítási tulajdonságainak. Lehet ez a nappali, hálószoba vagy éppen dolgozószoba. A Philips az HUE IRIS lámpájával egy olyan szuper designnal állt elő, ami túlzás nélkül bármilyen enteriőrbe beilleszkedik. Ezen felül rendkívüli technikai tulajdonságokkal rendelkezik.

A Philips HUE lámpacsalád részeként, a HUE Iris újgenerációs modellje támogatja a Bluetooth vezérlést, ezzel megkönnyítve szín és színhőmérséklet szabályozást, fényerőszabályozást. Ha csak ezt az egy lámpát szeretné, és csak szín és színhőmérsékeltet akar szabályozni, dimmelni illetve egy- két időzített programot akar használni, akkor BT applikáció elegendő. Azonban ha a rendszer minden funkcióját ki szeretné használni és több terméket szeretne akár szobánként csoportosítva használni akkor kell a bridge. Mi az, amiben különleges ez a lámpatest? Ez nem más, mint a sokoldalúsága.

Először nézzük meg a műszaki paramétereit.

A Philips Iris lámpatest IP20-as védelemmel rendelkezik. Fekete és fehér színben rendelhető. Beépített LED modulja színhőmérséklet és szín vezérelhető akár 2000-6500K között, és több mint 16 millió szín tartományon belül.

Maga a lámpatest súlya, ahogy elsőre is látszik kifejezetten könnyű 0,86 kg. Ez ideális egy ilyen kis asztali lámpatestnél.  

Méreteiben gyakorlatias, hisz magassága 228mm, hosszúsága 174mm valamint a szélessége 219mm. Gondolhatnánk, hogy egy asztali lámpának nagynak kell lennie, de igazából az közel sem olyan praktikus. Ugyanis a nagyobb textil ernyős lámpatestek az asztal hasznos területéből sok helyet foglalnak el. Egy letisztult modern lámpa csak fényével jelenik meg az asztalon, ahogy ezt tökéletesen hozza az IRIS is.

Fénye tökéletesen elegendő olvasáshoz a maga 8,1W teljesítményével és 570 lm fényáramával.

A lámpatest kétirányú fényeloszlásának köszönhetően sokoldalú, hiszen az üvegbura alatti szegmens és az előlapi LED is külön-külön is képes világítani.

Egy ilyen pehelykönnyű modern RGB-s HUE lámpatest nem csak a munka segítője lehet, de még a buli hangulat felelőse és tökéletes kiegészítője is.

A színes megvilágításnak köszönhetően egy pillanat alatt parti hangulatot idézhetsz elő akár melyik helyiségben is alkalmazod. Azonban ünnepi hangulatot vagy különleges világítás kiemeléseket is végezhetsz ezzel az asztali lámpatesttel. Mivel az előlapi LED-nek köszönhetően irányított fényű, így kiemelésekre is alkalmazható. Az IRIS, több mint egy asztali lámpatest. Maga a sokoldalú, modern és letisztult elegancia, amely a Te otthonodban is tökéletes kiegészítő lehet.

Philips HUE IRIS asztali lámpa” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply