Indusztriális stílus, SLV PARA Multi és PARA DOME lámpákkal!

Az indusztriális stílus sok esetben megosztó, sokaknak csak túl egyszerű stílus, azonban mindenképpen egyedi és elragadó tud lenni. Az irányzat lényege, hogy képzeld magad elé egy gyárépület enteriőrjé. Ha meg van, lásd magad előtt a szabadon futó gépészeti csöveket, az acél/fa gerendákat és kopottas vakolatot, téglafalakat. Ezt egy modern, minimalista berendezéssel, bútorokkal és lámpákkal kombinálva kapod meg az indusztriális végeredményt. Széle körben terjed a design, így az SLV is bele állt, és vett fel a palettájára hozzá illő lámpákat! 

Természetesen egy műhely vagy egy különleges irodában ennek a letisztult és visszafogott változatai fognak megjelenni. Az ilyen épületek leggyakoribb világítása mindenképpen a csarnokvilágítóval volt megoldva. A csarnokvilágító, egy nagyteljesítményű fényforrással ellátott, ernyős lámpatest. Ezek alkalmazása 5 fm felett volt praktikus. Ugyan ezek a lámpatípusok a LED csarnokvilágítók elterjedésével, egyre jobban kiszorultak a használatból, mert már elavultá váltak. Viszont magára a lámpatest stílusára egy indusztriális stílus elengedhetetlen komponense!

Erre ad megoldást az SLV PARA DOME és MULTI lámpatest. Ami küllemében tökéletesen megadja nekünk az indusztriális minden jegyét, de fénye nem olyan erőteljes, mint a régi fémhalogén csarnokvilágítók voltak.

Para Dome

A fényforrás a DOME esetében E27-es (max. 150W) foglalatú lámpa lehet, míg a Multi esetében Philips DMLI LED.

Az E27-es változatnak további előnye lehet, hogy szabályozható fényforrással használjuk, akkor magadnak állíthatod a lámpatest fényét. Így kellemes hangulatot teremthetsz vele.

A bordázott átlátszó bura oldalirányban átengedi a fényt, ami a hagyományos csarnokvilágítók esetében is arra szolgált, hogy homogénebb fényt bocsásson ki.

Amennyiben szükségesnek tartjuk rendelhetünk alsó reflektort, amivel le tudjuk zárni a lámpatestet alulról így sejtelmes és még homogénebb fényt kapunk.

A burából a DOME esetében elérhető fehér változat is, amely nem engedi oldal irányba világítani, ezzel összpontosítva maga alá a fényt. 

Para Multi

A PARA MULTI lámpatesthez elérhető egy alacsonyabb FLAC bura is, amelyhez szintén választható előlap. Ezzel a lámpatestünk függőleges mérete csökken, amely egy alacsony belmagasság esetében kifejezetten praktikus lehet.

Mindkét lámpacsalád függesztett szereléssel mutat igazán jól, így minimális függesztéssel vagy mennyezetre szerelten, inkább ne alkalmazd ezeket.

A PARA DOME és a MULTI az indusztriális stílusra született, megfelelő alkalmazással harmóniába kerül a környezettel, válaszd bátran ezeket az SLV lámpákat is.

További információk: Schrack.hu

Leave a Reply