Felfújható kemping lámpa? Az is van!

A hordozható lámpák minden formában és méretben sokféle kivitelben készülnek. De ez a levegőt használatával nyeri el a teljes méretét a kemping lámpa! A Klymit Everglow fénycső funkcionális és számos esetben rendkívül hasznos kialakítással tűnik ki a többi közül. A Klymit kültéri felszereléssel foglalkozó vállalat, nyilvánvalóan ezt a felfújható lámpát a kempingezés és a kalandok szerelmeseinek szabta, azonban tucatnyi egyéb felhasználásra is gondolhatsz!

This inflatable camping light goes from a lantern to a tube light to get  you outdoor ready! | Yanko Design

A felfújható funkció segítségével szó szerint kibővítheti a fény kibocsájtást, mint egy lufit. Két lényeges tulajdonságából az első, hogy szórja a fényt, hogy óvja a szemed, a másik pedig természetesen a hordozhatóság szempontja. Zsebre szabható kialakítás, amely ideális bármilyen kalandhoz, vagy akár otthoni használatra. 

Az alaki tényező rugalmassága lehetővé teszi, hogy függő LED lámpaként használd vagy ragaszd sátor mennyezetére, hogy lámpásként használhasd. Használhatod is, hiszen 270Lm-el bőven elégséges egy sátorozáshoz, ami ráadásul még szabályozható is. Az Everglow Light Tube kemping lámpa tápellátását USB bemenet biztosítja, így csatlakoztathatja azt egy tápegységhez vagy bármely más USB csatlakozóhoz. Van egy könnyű tompító funkció, amellyel könnyedén juthat el az olvasás gyenge fényétől a lángoló fényig a főzéshez egy kattintással! Három féle méretben kapható a termék és természetesen vízálló tulajdonsággal is rendelkezik!

Úgy lett kialakítva, hogy kényelmet és sokoldalúságot nyújtson a hordozható lámpák használatához szokott módon. Egyszerűen tedd a hátizsákod oldalára, és amikor arra szükség van, fújd fel és hagyd, hogy világítson a sötét éjszakában.

Rendkívül figyelmes és kreatív, hogy a Klymit ilyen világítási formára is gondol, ezzel sokak életét megkönnyítve!

Forrás: http://www.yankodesign.com , http://www.klymit.com , http://www.outdoorpro.dk

Leave a Reply