Falmosó lámpa a PHILIPS HUE elképzelésében!

Először is, ahhoz, hogy megismerjük az AMARANT lámpát, ejtsünk pár szót maga a falmosó lámpa típusról. Nem egy gyakori felhasználás az otthonokban, de a fejlődés látszik, hogy egyre többen alkalmazzák előszeretettel a világítástechnikai szempontból. Nem is csoda, hiszen rendkívüli fényhatások érhetőek el egy jól kigondolt falmosó lámpa esetében. Általában talajra helyezve, és fölfelé megvilágítva a homlokzatot, sövényt, alkot extrém vizuális élményt. Leginkább szállodák és egyéb nagyobb épületeknél használják, azonban a PHILIPS AMARANT lámpával már otthoni felhasználásra is tökéletesen alkalmazható.

Alap információk

Az eddigi általános leírást követően lássuk az AMARANT lámpát. A legfontosabb jellemzője, ami más, mint egyéb gyártóknak, hogy univerzálisan beépíthető a PHILIPS HUE rendszerébe. Tehát, ez is egy intelligens rendszerbe illeszthető világítási forma. LowVolt technológiának köszönhetően, csatlakozható több darab is egymás után, amihez természetesen szükséges a Bridge eszköz is. A tápegység külön kapható hozzá két féle teljesítménnyel, 40W vagy 100W attól függően, hogy mennyit szeretnél használni.

Maga a lámpatest fekete színű és 80cm hosszúságú. Ez a külalak biztosítja, hogy a lámpa beolvadjon a környezetbe, nem feltűnően, sőt szinte észrevehetetlenül! Természetesen, mivel kinti lámpáról van szó, IP65-ös védelemmel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy alacsonyabb nyomású vízbehatolás ellen is védelmet nyújt.

Rendszer információk

És a világítási képességei… Ahogy az eddigi HUE családtagoknál már ecseteltük, éppúgy helytálló például, hogy 16 millió szín közül válaszd ki a legoptimálisabbat. Ezen kívül természetesen a dimmelés funkciója is fent áll, továbbá a fehér színárnyalatának is lehetséges 2000K-től egészen 6500K-ig! Tehát igen, a létező összes beállítás elérhető aktuális hangulatodnak megfelelően, az AMARANT fénymosó lámpáival. Ezt mind, a korral haladva LED technológiával érik el, aminek teljesítménye 20W és 1400Lm. Ezekkel a számokkal következtethetünk arra, hogy rendkívül magas színvonalat képvisel a PHILIPS HUE AMARANT lámpa! További megerősítés, hogy  termékre 2 év garancia jár.

Fedezd fel Te is,  HUE adta világítási formákat, hiszen az AMARANT lámpatestet is tudod kombinálni egyéb HUE intelligens lámpával, hogy a kerted valóban páratlan élményt garantáljon!

Kövessetek Instagram oldalunkon is:

Forrás: PHILIPS

Leave a Reply