Soberia és AVENTO az elegancia képviselői

Előző cikkünkben bemutattuk, hogy a kerek formák minden környezethez könnyedén illeszkednek. Az bizonyos, hogy a ONE egy csodás lámpatest, azonban előfordulhat, hogy valakihez inkább a szögletes formák állnak közelebb.

Az SLV kínálatában természetesen erre is találunk megfelelő megoldást. A címben szereplő két lámpacsaládot mutatjuk most be, ami designban nagyon hasonló, így akár mindkettőt betervezhetjük egy adott helyiségbe.

Ez nem más, mint az SLV SOBERIA és az AVENTO. A szögletes formavilágával megfelelő választás lehet mindazoknak, akik az ilyen irányzatokat kedvelik.

SOBERIA, az igazi különlegesség.

A SOBERIA lámpatest burája olyan, mintha több búra összeolvadása lenne, ezáltal létrehozva valami sokkal nemesebbet, különlegesebbet.

A fehér színben elérhető lámpatest, 31cm, 53cm és 80 cm-es méretekkel választhatóak. Ilyen széles skálán mozgó lámpákkal, a kevesebb fényt igénylő ebédlőasztal megvilágítástól, egészen a nappali bevilágításáig alkalmas lehet.

Fényében ugyancsak többféle fényárammal rendelkezik 1350lm-től 3950 lm-ig választhatunk. Nem csak a bura formája egyedi, de az általa létrehozott fények és árnyékok vetülete is.

Magát a kilépőfényt, a lemez burája nem engedi át, így maga alá, aszimmetrikusan világít. Ennek segítségével, különleges megvilágításba helyezhetjük a bútorainkat.  2700K-es Dimmelhető funkcióval ellátott fényforrásával, pedig bármikor kellemes hangulatot teremthetünk.

Oldalfali változattal pedig, egységes összképet alakíthatunk ki, hiszen a falra ugyanazt a különlegesen aszimmetrikus fényt fogja vetíteni. Elegáns és egyben sejtelmes, egyedi megvilágítást fog varázsolni minden otthonba!

AVENTO, az elegáns megoldás.

Az AVENTO, a színek nemes egyszerűségével dolgozik. A fekete és arany design időt álló, és örök érvényű kombinációt eredményez. Az arany felületről visszaverődő fény biztosítja, az elsőre is meghatározó, különleges vizuális élményt, ami magával ragad, és prémiumhatást kölcsönöz. Továbbá, az oldalt hasított bura igazán különlegessé varázsolja a lámpatestet, egyfajta sejtelmességet kölcsönöz neki.

Az AVENTO lámpatestek, kétféle méretben rendelhetőek. Az egy ágú függeszték, ami 30cm-es négyzetet takar, attól praktikus, hogy több darabbal, szabadon rendezve egészen egyedi megoldásokat nyújt. A fényárama is ezek szerint lett megtervezve, ami 660Lm. Létezik ennél nagyobb fényáramú lámpa is, de több darab applikálásával, ezek a lámpatestek is kiváló fényt fognak biztosítani.

Maga a fényforrás elrendezése, nem egyszerűen egy E27-esfoglalattal van megoldva, hanem prémiumhoz méltó módon, beépített és besüllyesztett LED modullal rendelkezik.

Kép a lámpatest fényforrásáról!

A lámpacsalád nagyobb méretű AVENTO tagja, a 110×30 cm-es méretével hódít meg mindenkit. Méretéből, és fényáramképessége által, ami 2500Lm-t takar, bármilyen helyiség megvilágítására alkalmas.

Hatalmas előnye, hogy bár visszafogott designnal rendelkezik, ugyanakkor színe és formája miatt rendkívül figyelemfelkeltő hatást tud kelteni. Itt is érvényes a soha el nem múló, arany-fekete szín kombináció eleganciája.

Véleményünk szerint, mindkét lámpa igazán csodás dísze lehet otthonunknak, egy tárgyalónak vagy akár szálláshelyek és szállodák recepciójának.

Egy biztos, minden szemet odavonzó tulajdonságuknak köszönhetően, rögtön a helyiség fénypontjává fognak válni.

Leave a Reply