Klasszikus direkt-indirekt lámpa, HUE okossággal!

Szerencsére napjainkra a kültéri világítás is nagyobb teret nyert és egyre népszerűbb az különféle alkalmazása. A legtöbbet használt kinti világítás, a falon lévő falikarok, falmosó lámpák. Ezek közül is van egy, amit a legtöbben „felfelé-lefelé” világító lámpának hívják, azonban ennek a szakmai elnevezése a direkt-indirekt világítás! Ennek számos fajtája van külalak, szín, design szempontjából, de a henger és a hasáb alakú mára már klasszikusnak mondható! Ismerd meg a PHILIPS HUE APPEAR és RESONATE termékét erre a kategóriára és rá fogsz döbbenni, hogy közel sem unalmas lámpatest!

Sokak számára ez a két forma már túl egyszerű, azonban pont emiatt válik klasszikussá egy lámpa is. Az APPEAR és RESONATE lámpák a HUE családba tartoznak, így a már ismert okos jelzők ezekre a lámpatestekre is igazak. Tehát a Bridge eszköz segítségével, ezeket a falilámpákat is képes vagy összehangoltan és akár beprogramozva irányítani távolról kedved szerint. Állítsd be, hogy mire hazaérsz, már sötétségben is kivilágított ház várjon vagy különböző eseményekre, a hozzá illő színeket.

A 2x8W-os teljesítménye és 1200Lm-es fényáramával teljesértékű megvilágítást eredményez. A lehetőségek pedig a 16 millió színárnyalat és mindezek dimmelése, több mint teljes mértékben kielégítőek!

Az APPERAT és RESONATE lámpák két színben érhetőek el. Az egyik egy inox szín, míg a másik fekete. Ezzel a két színnel igazából multifunkcionálisan használhatóak fel bármilyen színű is a homlokzat. Ráadásul különleges színekkel megvilágítva, elképesztő hangulatot lehet varázsolni.

Természetesen ezek a kültéri direkt-indirekt termékek IP védettek, mégpedig IP44-esek. Tehát neme okoz neki gondot az eső és por. Mivel PHILIPS termékekről van szó, így borítékolható a magas minőség, amit 2 év gyártói garancia is alátámaszt. Lépj szintet otthonod kültéri világításában és nyűgözd le családod, barátaid egy különleges vizuális élménnyel az otthonod körül is!

Forrás: PHILIPS

Leave a Reply