Ragyogjon az otthonod EGLO CARDITO lámpákkal!

Van az úgy, amikor belépsz egy otthonba és érzed, hogy ez egy kifinomult, jól átgondolt tervezés eredménye. Töröd a fejed, mitől is működik a dolog, de nem esik le, aztán a tekinteted fókuszába kerül a lámpatest. Egyből világossá válik, hogy szolidan, kicsit sem tolakodóan, de olyan magasfokú eleganciát sugároz, ami egyből magával ragad. Igen, ez egy EGLO lámpa és pont ez az érzés fog el, ha meglátod a CARDITO lámpacsalád valamelyik tagját!

A CARDITO lámpáknak természetesen több tagja is jelen van. Külső vonás tekintetében mindegyikre egyformán igaz, hogy króm keretes és számtalan kristályt tartalmaz, amik biztosítják a különleges fényjátékot. Két fő típusa van a CARDITO-nak: függeszték és mennyezeti lámpa variációk.

A függesztékek közül két méretből választhatsz: a kisebb 700mm, míg a nagyobb 1000mm hosszúságúak! A nagyobb méretűből van egy alap verzió, ami a melegfehér színárnyalat kedvelőinek kedvez, ugyanis 3000K-es. A fényárama méretével arányosan, kifogástalan. Ez 2700Lm-t takar, ami egy ebédlő asztal fölé szerelve bőven elég!

A két másik, 700mm és 1000mm-es függeszték, már egy plusz funkciót is tartalmaz, ami rendkívül hasznosnak bizonyulhat. Ez nem más, mint a dimmelés és színhőmérséklet változtatás. Érintésre képes lehetsz kiválasztani 2700K és 5000K közötti színhőmérsékletet kiválasztani, mindezt fényerősség beállítással.

A mennyezeti variánsoknak két típusát választhatod. Méretbeli eltérések vannak csupán, amivel nyilván együtt jár a teljesítmény is. A kicsi, 320mm-es típusnak 1700Lm a fényárama, míg a nagyobb, ami 440mm-es 3400Lm fényáram leadására képes. Ezek a fényáram mennyiségek minden helyiségben megállják a helyüket, ahogyan ez minden EGLO lámpára jellemző.

A pikantériája az, hogy a CARDITO lámpákat összeválogatva egy letisztul, ámbár elegáns Világítástechnikai összkép hozható össze egy akár egylégterű nappali-konyha-étkezőbe is!

Az első pillantásra is látszó, kimagasló minőséget megerősíti az, hogy 5 év gyártói garanciával kapható az összes CARDITO lámpa!

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Ragyogjon az otthonod EGLO CARDITO lámpákkal!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply