Gyűrű formájú, prémium függesztett lámpatestek az SLV-től!

A modern nappalik elengedhetetlen kiegészítőivé váltak az egyszerű és letisztult designnal rendelkező lámpatestek. Ugyanakkor egy függesztett lámpatest megtalálása ebben a stílusban igencsak kérdéses lehet, hiszen a minimalista design egy visszafogott, csak formákkal operáló stílus. Ebben az irányzatban a kör alak az, ami minden bútorzathoz, formavilághoz illeszkedik. A kör egyszerű, de mégis a végtelenség káprázatával egy elegáns stílust testesít meg. Szinte minden gyártó termékpalettáján jelen vannak a különböző a gyűrű alakú függesztett lámpatestek, azonban a minőségbeli különbégek jelentősek. Az SLV ONE termékek a prémium minőséget képviseli, amit nyugodt szívvel ajánlunk mindenkinek!

Az SLV ONE családja, az egyszerű formavilágot követi, azonban mind minőségében, mind pedig alkalmazhatóságával kiemelkedik a konkurenciától. Ezt leginkább az támasztja alá, hogy ellentétben más gyártókkal, az SLV gondolt arra, hogy a lámpacsalád tartalmazzon fali lámpát is. Méghozzá rögtön két féle méretben, 40cm és 60cm-es átmérőben.

A ONE függesztett lámpatestek elérhetőek egy, kettő vagy három gyűrűs változatban. Az egy és három karikás átmérője 80cm míg a dupla karikás lámpatesteké 60cm. A kecses vonalak mellett, a fényáram tulajdonságban is magas színvonalú, hiszen 2200Lm-től 4400Lm-ig terjedő fényárammal rendelkezik. A 4440Lm-es Triple, már elegendő egy nagyobb 20-25 m2-es nappali bevilágítására is.

ONE többféle lehetőséggel:

A függesztett lámpatestek fehér és fekete változatban kaphatóak. Színhőmérséklet tekintetében, 3000K (meleg fehér) és 4000K (semleges fehér) közül választhatod ki a számodra megfelelőt. Mindemellett a DALI dimmelhetőséggel szerelten is rendelhető. Ez nem csak azért egyszerű, mert nagyobb DALI fényerőszabályzási rendszerekhez tudjuk illeszteni, hanem más, egyszerűbb lehetőséged is van a szabályzásra. A DALI lámpatesteket egy egyszerű nyomógomb segítségével (például vagy redőny távirányító) tudod szabályozni. Egy nyomásra fel-le kapcsolhatod, ha pedig hosszan nyomod, akkor lehetőséged van fokozatosan dimmelni a lámpatestet. Természetesen a DALI vezérlés a falilámpákra is szintúgy igaz!

Tény, hogy már eddig is eléggé meggyőző volt az SLV ONE lámpakollekció, de még a végére hagytunk egy olyan tulajdonságot, ami garantáltan egyedülállóvá teszi! Kevés gyártónál érhető el az olyan sínes rendszerbe illeszthető lámpatest, ami egy lámpatesttel azonos stílust képvisel. Az SLV ONE családja még ezt a tulajdonságot is teljesíteni tudja. A 15,2W-os, 670lm-es lámpatestek három fázisú sínrendszerre illeszkednek. Ahogy a többi családtagjára, úgy erre is igaz, hogy fekete és fehér színben választhatod ki a lámpatesteket, mindezt két féle színhőmérséklettel.

Összeségében az SLV ONE egy nagyon jól megtervezett lámpacsalád, mivel a variabilitásának köszönhetően a modern világítás minden világítási formája kivitelezhető vele.

Tekintse meg a kínálatot itt: schrack.hu

Leave a Reply