Modern LED lámpa, a szögletes forma kedvelőinek!

Egy építkezés vagy felújítás során sokaknak problémát jelenthet a lámpa kiválasztása az otthonába, hiszen elvesznek a sok adatban és formában. Szerencsére nekik van egy tippünk, ami segíthet ebben és ez nem más, mint a SAVATARILA az EGLO gyártótól! Integrált LED-es, tehát modern és megbízható technológia. Klasszikus négyzetes formák jellemzik, alapszínekkel, ami szavatolja bármely környezetbe való beilleszkedését. A SAVATARILA lámpáknál két típus is rendelkezésedre áll. Kapható egy alap variánsban, illetve egy CONNECT kiadásban, ami már ismert okos világítási formája az EGLO-nak.

Alaptípus:

Kezdjük az alap típussal, ami ne tévesszen meg, mert közel sem jelenti, hogy figyelmen kívül hagyható! Méret szerint két fajta van a palettán, ami egyben a lámpa teljesítményét is meghatározza. A „kisebbik” 45cm x 45cm és 24W-os teljesítménnyel bír, ami 2900Lm leadására képes. A nagy testvére ezzel szemben 59,5cm x 59,5cm méretű, 36W-os teljesítménnyel. Ennek a Lumen értéke, már kifejezetten magasnak számít, mivel 4600Lm-t jelent. Ez már egy nagyobb nappaliba is kielégítő fényt képes produkálni. Mindkét típusra egységesen jellemző a természetes, 4000K-es színhőmérséklet.

Connect típus:

Amennyiben úgy érzed, hogy jó, de még mindig nem érzed benne a kis pluszt, akkor vess egy pillantást a SAVATARILA-C típusra. Első ránézésre szinte ugyanaz az alap állapotát tekintve, mint a sima változata. Azonban van egy olyan szuper jellemvonása, hogy az alaplámpához képest van egy belső, kisebb négyzet komponens, ami nem fixált! Értsd ezalatt azt, hogy az egyik sarka körül teljesen körbe forgatható ez a kisebb elem. Méret szerint ezeknél a típusoknál a 45cm x 45cm kapható, azonban fehér és fekete színben is létezik!

Ezt megemésztve, foglalkozzunk a belső tartalommal. A SAVATARILA-C lámpák az EGLO CONNECT okosvilágítás vonalát erősíti, minden hasznos funkciójával együtt. A színhőmérsékletét képes vagy 2700K-es melegfehértől, egészen a 6500K-es hidegfehérig változtatni 20W teljesítménnyel. Továbbá RGB tulajdonsággal is bír, tehát 16millió színvariáns áll a szolgálatodra. Mindezt a megszokott módon, CONNECT távirányítóval vagy applikációval tudod vezérelni.

Az 5év garancia természetesen ezekre az EGLO termékekre is jellemző, ezzel együtt a príma minőség is!

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply