Minimalista és kompakt megoldás sínes rendszerre!

Bemutatkozik az Ambi lighttól – a Prolicht MINIMAL TRACK sín rendszer.

Kicsi, könnyen variálható és szinte láthatatlan, ezek a szavak tökéletesen jellemzik az egyik kedvenc rendszerünket. Ez a MINIMAL TRACK sín rendszer.

A nevéből már asszociálhatunk rá, hogy ez egy nagyon egyszerű, minimalista rendszer. Nem csak kinézetében, hanem méretében is törekszik a minimalizmusra. A sín szélességét tekintve, mindössze olyan vastag, mint az ember ujja, ami a sínes rendszereket tekintve nagyon vékonynak számít.

A sínbe több ponton is belehelyezhetünk különböző méretű lámpatesteket.
Ha a minimál, miniatűr vonalat szeretnénk tovább erősíteni, akkor választhatunk hozzá egy szintén ujjnyi vastagságú világítótestet, így kapunk egy nagyon egyszerű, letisztult megjelenést. Maguk a lámpatestek is személyre szabhatók, 29 szín közül tudunk válogatni.Lámpatestek 29 féle színben

Alapesetben ezek a rendszerek két méteres szálakban rendelhetők meg és méretre vághatók. A különféle sarokcsatlakozóknak és az egyedi méretben rendelhető ívelemeknek köszönhetően pedig könnyen variálhatók.

A sínes világítási rendszerek nagy előnye, hogy egy áramkörről több lámpa is vezérelhető.
A tápegység kialakításánál szintén figyeltek a tervezők arra, hogy minél kisebb és kompaktabb legyen, így a kábelekhez csatlakoztatva a síntől nem is látszik.  Az innovatív rendszert ellátták a legújabb technológiával, a DALI Fényerő szabályzóval.

A rendszer egyszerűen fel- és összeszerelhető. Mennyezeti világításként alkalmazva kiemelhetünk vele egy képet, tárgyat vagy lefelé irányítva általános fényt tudunk létrehozni.


Mennyezeti világításként alkalmazva kiemelhetünk vele egy képet, egy tárgyat

Sínes rendszerekkel a mindennapokban ruhaboltokban, irodákban, bemutatótermekben, galériákban találkozhatunk a leggyakrabban. De előszeretettel alkalmazzák lakások belső tereiben is, hiszen rengeteg felhasználási lehetőséget rejt.

Miért is ajánljuk a Prolicht MINIMAL TRACK rendszert?
A kompakt kialakítása miatt a technológia szinte láthatatlan. A sínrendszerből csak a letisztult, elegáns vonalakat látjuk, amelyek tökéletesen beilleszthetők bármilyen belső térbe.


MINIMAL TRACK sínes rendszer bemutató videó

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a termék, vagy szeretnél bővebb információkat megtudni, akkor fordulj az Ambi Light csapatához bizalommal!

Forrás: Ambi Light

Leave a Reply