Nagyobb méretű lámpát keresel? Ismerd meg az SLV MEDO-t!

Gyakran ütközhetsz abba a problémába, hogy tetszik egy egyszerű stílusú kerek mennyezeti, vagy egy függesztett lámpa, azonban csak kis méretben kaphatóak. Napjainkban azonban egyre nagyobb igény van a nagyobb méretű lámpatestekre. Ennek oka, hogy a természetes fényt utánzó nagy felületek homogén fényt hoznak létre, ami naturális Világítástechnikai élményt okoz. Minél kisebb egy fényforrás, lámpatest annál zavaróbb és vakítóbb fényhatása lehet, mint például a rosszul megválasztott spot lámpák esetében. Természetesen ezeknek is megvan a maga jelentősége és szerepe, de egy közösségi térben vagy étteremben sokkal szebb és komfortosabb a nagyobb felületű lámpatestek használata. Persze, ha ízlésesen illik a környezetbe.

A nagyobb méretű lámpatestek esetében, amilyen a MEDO család is, a gyártóknak fontos tervezési szerepe van. Ez azt jelenti, hogy úgy kell megtervezni, hogy a megvilágított felület homogén legyen. Amennyiben a homogenitás szabályait nem veszik figyelembe, abban az esetben lesz az a végeredmény, hogy foltos lesz a búra fénye, tehát inhomogén fényt fogsz kapni. Ez az SLV MEDO családjában teljességgel kizárt!

A MEDO minden eleménél szép, homogén fényt fogsz kapni, mind a lámpatestek alatt, mind pedig a bura felületén.

A lámpatestekből választhatsz mennyezeti vagy függesztett verziót, sőt létezik egy süllyesztett változat is, ami ámbár ritka, de beépítése teljesen elragadó hatást hoz magával. Fontos megemlíteni, hogy kapható kerek teli verzió, kerek gyűrű és szögletes változatokban is. Szín szerint fekete, fehér, és ezüstben létezik a szortimentben.

És jöjjön, ami a lényeg, a méret! Méreteit tekintve 30cm, 60cm és akár 90 cm-es lámpatestek közül válogathatsz. A hatalmas 90 cm-es lámpatest közel 10000lm-es fényáramával, nagy területek megvilágítására is bőven alkalmas. No azért például egy 40cm átmérőjű lámpa is képes majdnem 3000Lm-re, ami szintén kiváló! Ez köszönhető a minőségi anyag használatnak és alapanyagoknak.

A nagy területekhez, gyakran hasonlóan nagy belmagasság társul. Erre az esetre a MEDO lámpacsaládhoz, tudsz rendelni 5m-es kiegészítő függeszték szettet, aminek segítségével számos lehetőséged van a kívánt magasság beállítására.

Az éttermi rendezvények esetén nagyon hasznos lehet, ha a lámpatest dimmelhető. Az SLV-nek azonban erre is van megoldása. TRIAC és 1-10V-os dimmelhető lámpatesteik a szerelvénygyártók választékához illeszkedik. Ennek a két szabályzásnak valamelyikét, biztosan megtalálod egy-egy szerelvénycsaládban.

A MEDO egy széles méretskálán mozgó és sokoldalú lámpacsalád, amit rendezvénytermekbe, éttermekbe vagy éppen nagy területű nappalikba is használhatsz. A méretek variálásával, módodban áll véletlenszerű mintázatot is kialakítani, ami különleges látványt tud biztosítani. Azonban több lámpa kombinálása mindenképp megfelelő, szakmai tervezést igényel.

Nézd meg a termékkínálatot!

Leave a Reply