Természetes, falámpa az EGLO kínálatából!

Mint minden divatirányzat, úgy a természetes anyagok használata is kezd újra visszaszivárogni a modern lakberendezésbe. Ez kimondottan jó irány ebben a plasztik világban, mert egy falámpa mindig egyedi és üde színfolt az otthonunkban.  Az EGLO a DONDARRION családdal, ismét ráérzett arra, hogy miként lehet betörni a piacra retró vonalon is.

A DONDARRION lámpák abszolút ismérve az anyagában rejlik. A naturális fának a színe, megtűzdelve egy borvörös árnyalatú fával hibátlan kombináció! Ehhez tökéletesen társul a függeszték vagy asztali lámpa esetében, a fekete állvány rész. Formáját tekintve ovális, így az összkép alapján univerzálisan választható akár LOFT, vagy akár a klasszikus miliőbe.

Mint az EGLO-nál már megszokhattad, ennél a lámpacsaládnál is fellelhető több lámpatípus. Létezik belőle három különböző féle egyes függeszték és egy olyan, amin három darab lámpatest ékeskedik. Az egyburás függesztett modellekből választhatsz 26cm, 37cm és 50cm-es átmérőjűeket, illetve a család tagjaként kapható egy asztali lámpa variáció is. Természetesen a függesztett lámpák, kivétel nélkül, mind állítható magasságúak és ezt a mennyezetrózsában van lehetőséged kedved szerint beállítani.

A DONDARRION minden tagja E27-es foglalattal készül. Maximum 40W teljesítményű izzóval szerelhető, ami a modern LED technológiának és a lámpa kialakításának köszönhetően azonban elegendő erősségű. Ezeknél a lámpáknál Edison típusú izzót vagy akár az EGLO ACCESS okos izzóit ajánlott használni, hogy egyedi hangulatot tudj varázsolni a helyiségedbe. A minőséget az EGLO két év gyártói garanciával biztosítja.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Természetes, falámpa az EGLO kínálatából!” bejegyzéshez ozzászólás

Leave a Reply