EGLO ALBARIZA: A modern spot megtestesítője!

A spot lámpa mára már az egyik alappillére lett a Világítástechnikának. A 2000-es évek utáni időben jelent meg és hamar nagy népszerűségnek örvendett. Ellenben a hagyományos spot, mint ahogyan arra először Te is asszociálsz, már idejétmúlt. Azonban az EGLO ebben a típusú világítási formában is képviselteti magát, nem is akármilyen módon. A következőkben ismerkedj meg, hogy milyen egy napjainkban is divatos spot lámpa, az ALBARIZA.

A lámpatest színe nincs túlbonyolítva, hiszen a lámpacsalád termékeiben az elegáns fehér szín dominál, egy diszkrét fekete dekorcsíkkal. Ez így még egységesebb annak köszönhetően, hogy a mennyezetrózsa is le van szinterezve fehérre.

A kör alakú lámpaegységek kifejezetten hozzák a modern divatkultúrát magukkal. Ez leginkább a fejlett LED technológiának köszönhető, hogy nem szükséges foglalattal és izzóval bíbelődni. Helyette az integrált, magas minőségű LED technika gondoskodik arról, hogy az esztétikáé legyen a főszerep.

Persze ez nem teljesen igaz, hiszen az ALBARIZA lámpák fénykibocsájtó paraméterei is tökéletesek! Változattól függően, de „karikánként” egységesen 5W teljesítménnyel rendelkeznek, aminek 650Lm a fényárama. Ez kimondottan szép eredmény egy ilyen méretű lámpától!

Ezekkel a lámpákkal könnyedén meg lehet valósítani az egységesen összeválogatott világítást a helyiségekbe. A legkisebb az egy spotos változat, amiből akár többet is elhelyezhetünk a mennyezeten. A kettes és hármas változat hosszúkás, így keskenyebb és hosszabb helyiségekbe is tökéletesen passzol. A legnagyobb a négyes változat, aminek az alakja négyzetes, így ez akár már fővilágításnak is alkalmas lehet.

Nyilvánvalóan, a régi típusú spotokhoz hasonlóan, a világítótest kör alakú részei tetszőlegesen forgathatók minden irányba. Ettől lesz funkciójában szuper, mert be tudod állítani úgy, hogy az a legoptimálisabban világítsa meg a teret.

Az EGLO újfent bebizonyította az ALBARIZA családdal, hogy minden stílusban tud megfelelő szortimentet kínálni, ráadásul 5 év garanciális idővel!

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

EGLO ALBARIZA: A modern spot megtestesítője!” bejegyzéshez ozzászólás

Leave a Reply