Ventilátor és lámpa is egyben? EGLO GELSINA!

Gyakran, amikor a nyári lámpaszezonokról beszélünk, eljutunk a kültéri világításig, de számos esetben nem fordítunk rá elegendő időt, annak hasznos megtervezéséig. Létezik azonban egy lámpatípus, ami napjainkban méltatlanul keveset kerül szóba, holott a világítás mellett egy valóban célszerű tulajdonsággal rendelkezik. Ez nem más, mint a ventilátoros lámpa!

Az EGLO kínálatában szerencsére megtalálhatod ennek a lámpatípusnak is számos változatát. Ebben a cikkben a GELSINA lámpával foglalkozunk, aminek univerzális formája és stílusjegyei biztosítják, hogy bármilyen környezetbe be tudjon illeszkedni.

A matt króm színű, fém propellerek és a tejüveg kombinációjának köszönhetően egy letisztult, ugyanakkor elegáns dizájnt testesít meg.

A GELSINA ventillációs képessége és lámpa funkciója minden igényt kielégít. A ventilátorban egy 50W teljesítményű motor dolgozik, amely 3 fokozatban képes a levegőt cirkuláltatni változtatható iránnyal és tekintélyes, 1066mm szélességű forgó lapátokkal. Ennek eredménye, hogy a levegőmennyiség generálása 6 096m3/óra. A fokozatok beállítása, húzókapcsoló segítségével érhető el.

Mint már említettük, a GELSINA, világítástechnikai tulajdonságában is tökéletes. Egy ilyen lámpát célszerű nyitott teraszokon, nappalikban, valamint szobákban elhelyezni, ahol egyéb kiegészítő világítással is rendelkezik a helyiség. A lámpának 1xE14-es foglalata van, amely maximum 60W-os izzó fogadására képes. Mivel a bura nagy, így nagy teljesítményű LED izzóval szerelve is biztosan elegendő fényt fog nekünk biztosítani.

Amit még érdemes megemlíteni a GELSINA ventilátoros lámpa hasznos tulajdonságaként, az az, hogy maga a lámpa 15 fokos dőlésig szerelhető a mennyezetre. Ezáltal azoknál a teraszoknál is alkalmazható, aminek ferde teteje van, így a ventilátoros lámpa szépen, vízszintesen fog állni. A termékre még jellemző, az EGLO-tól már jól megszokott 5 éves garancia!

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply