Klasszikus elegancia a fürdőben is EGLO ALMONTE lámpával!

Léteznek olyan irányzatok és lámpatípusok, melyeket mikor először meglátsz, azonnal egy adott helyiségben elhelyezve látjuk magunk előtt. Ilyen például egy kristálycsillár, amit, ha elsőre megpillantasz, általában egy nappaliba vagy hálószobába behelyezve képzelsz el.  Azonban az EGLO-t azért is szeretjük, mert gondol arra is, aki netán máshogy gondolkodik és szívesen látná ugyanezt akár egy fürdőszobában is! Erre alkották meg az ALMONTE családot!

A kristálycsillár és a fürdőszoba kombinációjának idegenkedése nem is kifejezetten az anyag eltérő jellege és a berögzült hagyományos használati sémák miatt alakult ki, hanem itt általában azt gondolják, hogy egy kristálycsillárnál hiányzik a víz behatolás elleni védelem. Azonban az ALMONTE család egyik fő ismérve, hogy IP44-es védettséggel rendelkezik, ezáltal biztonságosan szerelhető vizes helyiségekbe is!

Mára már leszögezhetjük, hogy a kristály anyag csillogása utánozhatatlan élményt és eleganciát ad egy fürdőnek. Pazar szemkápráztató tiszta fényjáték, amibe rögtön beleszeret az ember.

Az ALMONTE családnak 3 tagja található meg a kínálatban. Kapható egy kisebb, 35cm-es és egy nagyobb, 50cm-es átmérőjű mennyezeti lámpa, valamint egy 23 cm magas falikar kivitelben. Minden egyes modell G9-es izzó foglalattal rendelkezik, a különbség a méretben és a foglaltok számában rejlik. A falikarba 1db, a két mennyezetibe pedig 4, illetve 8db izzó szerelhető, amelyekhez 5 év garancia jár. Gyárilag melegfehér LED izzók tartoznak a lámpatestekhez, ellenben igény szerint ez bármikor cserélheted.

A külsőt szemlélve jól látszik, hogy ez nem az egyszerű dizájnt kedvelők részére megálmodott lámpa. Ízlésesen elosztott, lámpa közepe felé növekvő hosszúságú kristály elemekkel lett díszítve, ami tökéletes összhangban áll a króm lámpatalppal. Ennek a két anyaghasználatnak eredménye, hogy egy exkluzív és szemet gyönyörködtető világítási forma lesz jelen a fürdőszobádban.

Tény, hogy ez a lámpatípus ebben a helyiségben nem az átlagot képviseli, de mindenképp dicséretre méltó, hogy az EGLO márka gondolt azokra a vásárlókra is, akik kedvelik az e fajta különlegességeket.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply