SLV DASAR padlólámpa bármilyen helyzethez

A kültéri lámpatestek között találunk padlóba süllyeszthető lámpatesteket is. Ezek mind funkcióban, mind pedig designban illeszkedni fognak a kertünkhöz, amennyiben megfelelően alkalmazzuk őket.

Alapvetően a padlólámpák többféle szerepet tölthetnek be, egyik főbb szerepe, hogy kiemeljük és megvilágítsuk az útvonalat, továbbá nem elhanyagolható a dekorációs szerepe sem. A funkcionális világításoknál külön figyelmet kell fordítanunk arra is, hogy hol helyezkedjenek el a lámpatestek.

Amennyiben a közlekedő utakba terveztük beépíteni, úgy számolni kell a rajta áthaladó súlyokkal. Például egy autó terhelésével, ami elérheti az 1-2 tonnás tömeget is. Egy üveg felület, ami esetleg gyengébb szerkezetű, nagyobb eséllyel törhet be.

Az SLV minden igényre megoldást nyújt. Számos változata megtalálható, ilyen például a kiemelő világítás, az aszimmetrikus vagy éppen dönthető, kibillenthető lencséjű változat.

Segítségképpen nézzük meg a családokat, mikor és mit alkalmazzunk?

A DASAR lámpatest család számos padlóba illeszthető lámpával rendelkezik, a kerektől egészen a négyszögletesig. A hagyományos technológiákat ma már nagyrészt leváltották a LED-es megoldások. A LED-es fényforrásokból létezik RETROFIT kivitel is, amelyek a hagyományos foglalatokba (például E27) szerelhető. Ezekhez a lámpáknál beépítőkeret biztosítja a könnyű szerelést és a beton felületben való alkalmazást. A fémhalogén fényforrások létjogosultsága megkérdőjelezhető ugyan, de néhány esetben még szükség lehet rájuk.

Szimmetrikus és aszimmetrikus kiemelő világítás is elérhető belőlük, valamint további specialitások is. Egy nagyobb szobor vagy magasabb kültéri objektum kiemelésére nem elegendő a kis teljesítményű, normál sugárzás. Ebben az esetben jelenthet előnyt az aszimmetrikus, nagy teljesítményű, fémhalogén vagy erős LED fényforrással szerelt kialakítás.

A DASAR lámpák szimpla változatai tökéletesek az útvonalak megvilágításához vagy éppen a falak súrlófényének a kialakítására. Bárhova elhelyezhetők az udvaron IP67-es védettségüknek köszönhetően.

A DASAR család lesz a számunkra megfelelő választás, amennyiben kocsibeállóba vagy gépjárművel járt útburkolatba szerelhető lámpára lenne szükségünk. A Dasar 100 Prémium 2 tonnáig terhelhető, a DASAR 150 prémium pedig 0,5 tonnáig. A kis feleletű lámpatest és a megfelelő anyaghasználat biztosítja a megengedett terhelhetőséget.

Továbbá, süllyesztett fénysávot is választhatunk a kínálatból, ezek DASAR 21W és 14W-os lámpatestek, amelyek fénycsővel felszereltek, amelyek elsődleges funkciója falmosó világítás megvalósítása.

A DASAR mellett, a Gimble out és az ADJUST padlólámpák is tökéletesek arra, hogy megvilágítsák és kiemeljék a falazatot vagy a különböző dekorációs elemeket. A Gimble out 360 fokban forgatható és kibillenthető, így könnyen alkalmazkodik bármilyen helyzethez. Az Adjust elérhető retrofit led és nagyteljesítményű fémhalogén verzióban is.

Az SLV lámpatestek kiváló anyaghasználata, német precizitása hosszú élettartamot biztosít, amellyel hosszú évekig biztosítani tudjuk a kültéri világításunkat.

Teljes kínálat: www.schrack.hu

SLV DASAR padlólámpa bármilyen helyzethez” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply