Arany-fekete elegancia az EGLO-tól!

Vannak lámpák, amelyeket, ha meglátsz, szinte egyből tudod párosítani egy gyártóhoz. A következőkben is egy ilyen, mondhatni ikonikus EGLO lámpacsaládot mutatunk be, a MASERLO-t és annak is a fekete-arany kombinációjú változatait.

A sokak számára már ismert modell óriási előnyének egyike az, hogy univerzális a felhasználás tekintetében. A MASERLO család egyszerű, ízléses vonalai lehetővé teszik a széleskörű felhasználást számtalan lakberendezési stílushoz idomulva. Ez a színpárosítás pedig, még tovább finomítva eléri a tökéletes elegancia hatását.

Mint már említettük a MASERLO családnak számos típusa megtalálható, hogy teljes összhangban legyenek a lámpák a lakrészekben.

Típusok:

-Függesztett, kerek kivitel két méretben

-Függesztett, ellipszis kivitel két méretben

-Mennyezeti lámpa

-Falikar

-Állólámpa

-Asztalilámpa

Mindegyikre az E27-es foglalat és max. 60W teljesítmény jellemző, persze ez a lámpa méretét tekintve változhat. Például az ellipszis függeszték nagyobbik verziója 2xE27, a kerek nagyobbik verziója pedig, 3xE27 foglalattal rendelkezik.

Így a méretek tekintetében is megtalálod a számodra ideálisat. A függesztett kerek modellből létezik 38cm széles, valamint 53cm széles is. A hosszúkás, ellipszis formájú típusból pedig a kisebb 78cm, míg a nagyobb 1m hosszú. Így ez kiváló választás lehet például egy étkező asztal fölé is. A falikar és az asztali lámpa 23cm széles átmérőjű egységesen, míg az állólámpának a burája megegyezik a kisebb kerek függesztékével, tehát 38cm-es.

Amennyiben hiányolnád a mennyezeti lámpát a MASERLO családnál, ne csüggedj, van rá megoldás! Van ebben a szín változatban is mennyezeti lámpa, annyi különbséggel, hogy ez integrált LED technológiával van ellátva és 5 éves EGLO gyártói garanciával rendelkezik. Ennek a neve: MASERLO 2.

Anyaghasználatát tekintve minden MASERLO lámpa hozza a már jól megszokott, magas EGLO minőséget.  A tartókonzolok acél, a burák pedig magas minőségű szövettel készülnek Magyarországon, Pásztón az EGLO európai gyárában!

A végére egy tipp: Dobd fel ezeket a MASERLO lámpákat is EGLO Connect E27-es izzókkal, hogy tudd például hangulatnak megfelelően dimmelni a kibocsájtott fény színhőmérsékletét. Az arany belső felületnek köszönhetően extravagáns élmény várható!

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Arany-fekete elegancia az EGLO-tól!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply