Indusztriális stílusú tripod lámpa az EGLO-tól!

Az alábbiakban ismerkedj meg az EGLO indusztriális kollekciójának két tripod állólámpájával, melyek a COVALEDA és UPSTREET nevet viselik. Többféle is létezik a szortimentben, azonban ezekre a testvér modellekre a természetes anyaghasználat, a rusztikus fehér, fekete és szürke szín jellemző.

Maga az indusztriális dizájn számodra is megosztó lehet. Jellemzően a vagy „bejön” vagy „soha ilyet” kategória. Ennek ellenére a COVALEDA és az UPSTREET is olyan mutatósra sikerült, hogy nem csak ezen stílusirányzat kedvelői szokták választani.

A COVALEDA, a 164cm-es magasságával megelőzi a 150cm magas UPSTREET állólámpát, azonban mindkettő a stílusra jellemző ipari robusztus hatást hozza magával. Továbbá abban is hasonlítanak egymásra, hogy mindkettőbe egy darab E27-es foglalatot találsz maximum 60W-os teljesítménnyel. Ez egy állólámpánál abszolút megfelelő lesz.

Az UPSTREET lámpa zárt lámpaburával rendelkezik, ami egy világítótorony lámpájára emlékeztet. Fekete fa lábai és acél lámpatest része tökéletes összhangot képvisel. Azonban a COVALEDA modellnél létezik egy króm lábas, króm lámpaburás kivitel is, ha úgy éreznéd tökéletesnek.

A világosabb hatású COVALEDA fehér falábakkal és egy kívül fehér, belül szürke lámpaburával díszíti a lakásod. Ennél a lámpánál nagyon ügyesen lett megoldva, hogy hiába nyitott a bura, mégsem szemkápráztató. Ugyanis indirekt módon, egy „sapkával” van eltakarva az izzó. A fekete-arany színű kivitelénél, mert igen, ilyen kombinációban is létezik, az optikai hatás talán még látványosabb! Természetesen a környezet és a saját ízlés fogja meghatározni a végső választást.

Bármelyik verziót is választod, biztos lehetsz benne, hogy a helyiség meghatározó dísze lesz. Ehhez páratlan világítási élmény társul indusztriális és loft stílusban. Ahogy már megszokhattad, a COVALEDA és UPSTREET lámpákhoz ajánlott EGLO LED fényforrásokra is jár az 5év garancia.

Különösen kedvező hír, hogy aki a COVALEDA termékcsaládból válogat, a legújabb katalógusban már megtalálja a hozzá stílusban illeszkedő függesztett lámpát is!

Számunkra még szívközelibb, hogy ezek a lámpacsaládok Magyarországon, Pásztón az EGLO európai gyárában készülnek. Így a hazai piac, illetve termékválaszték stílusos gyöngyszemei.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában (eglolampaboltok.hu).

Forrás: EGLO

Indusztriális stílusú tripod lámpa az EGLO-tól!” bejegyzéshez ozzászólás

Leave a Reply