GLENOS: SLV LED profilok minden alkalmazásra

Az SLV nem csak a normál világításban tud egyedit alkotni, de a LED szalag technológiában is. A GLENOS LED profil család amellett, hogy a normál LED sín típusokat kínálja nekünk, egyedi kialakítású síneket is gyárt. Ezekkel különlegesebb világításokat alakíthatunk ki.

A LED profilok három alapszínben rendelhetők: fehér, fekete és alumínium – így gyakorlatilag minden kialakított designba képes beilleszkedni.

Az alap sínek – amelyek szinte minden gyártónál elérhetőek – a süllyesztett vagy falon kívüli sínek. Magas minőségben az SLV sem hagyhatja kínálatából

A sínekhez szinte mindig kell végzárót, sínrögzítőt és burát rendelni. Ezeket ill. a hozzájuk szükséges tartozékokat könnyű megtalálni webshopokon vagy SLV katalógusban is.

Üvegpolc profil

Sokszor szeretnénk fürdőszobánkba vagy egyéb helyiségünkbe egy igazán különleges polcot választani. Előfordul, hogy amikor megtaláljuk a számunkra megfelelő designt, a mérete mégsem megfelelő. A GLENOS üvegpolc profil rendszere ebben segít nekünk. Itt egy olyan sínre gondoljatok, amely megtartja az üveglapot és LED szalaggal meg tudjuk világítani. Az üvegben könnyen terjed a fény, de a széleknél megtörik így a polc szélei intenzívebbel világítanak. 2 fm-es hosszával igényeinkre szabhatjuk a méretét.

Padlószegély profil

Ez a profil egyedi és igazán praktikus, nem csak megoldja a laminált padlónk ízléses szegését, de különleges surlófénnyel látja el a falakatt. Többféle színben tudjuk igazítani a padlónk színéhez. Egy RGB-s világítással igazán egyedi megvilágításba kerülhet az otthonunk, de a bútorok mögött különleges indirekt világításként is funkcionálhat.

Fali profil tartó és LED profil

Az SLV gondol arra is, hogy a profilokból lámpatesteket készíthetünk. Ehhez kínálja fali profiltartóját. Rögzíthetjük benne saját sínjeit és így tükörvilágítót vagy egyéb fali lámpatestet alkothatunk:

Lámpatestek és lámpatest profilok:

Az előzőleg megmutatott fali tartó is annak a gondolatnak a része, hogy az SLV nem csak indirekt világításnak vagy dekorációnak szánt világítás, hanem lámpatestek építésére is tökéletesen alkalmas.

Ezért kínál nekünk síneket lámpatestek építéshez. De nem mindenki szeretné önmaga összeépíteni a  lámpatesteket, így készre szerelt lámpatesteket is vásárolhatunk, ha ez a design tetszik nekünk. Függesztett kivitelben egy tárgyaló asztal fölé vagy egy étkező asztal fölött igazán mutatós lehet.

Összességében az SLV minden problémára nyújt megoldást, csak ismernünk kell a kínálatot. Amennyiben valamelyik sínnel kapcsolatos kérdésed támadt, szívesen válaszolunk, vagy az elérhető sínválasztékot megtekintheted itt:

SLV GLENOS profilok.

Leave a Reply