Vigyél fényt a kertedbe, modern EGLO lámpával!

Hamarosan beköszönt a kerti világítások főszezonja is, így szeretnénk, ha megismerkednél, az EGLO márka RIFORANO kültéri lámpacsaládjával. Ezzel az új lámpacsaláddal tökéletes világítástechnikai harmóniát tudsz varázsolni a kertedbe.

A lámpák diszkrét modern vonalvezetése, az ízléses fekete színű burkolat, melyet fehér színű betéttel tettek harmonikussá, tökéletes összképet vált ki. A fehér műanyag egység mögött található a kiváló minőségű LED modul, ami egységesen 1100Lm fényáramot képes biztosítani, ezáltal bőven elegendő fényt adva a kerti világításhoz. A RIFORANO család lámpáinak tulajdonsága, a 3000K-es meleg színhőmérséklet, amely egy ízléses kerti világításhoz a legszerencsésebb választás.

Mint minden más EGLO lámpánál megszokhattad, hogy egy azonos család számos típusát megtalálod. Így van ez a RIFORANO típusnál is, hiszen rendelkezik különböző magasságú talajlámpával és két féle fali verzióval is. Ráadásul utóbbiból létezik mozgásérzékelős változat is, így a praktikusság sem kérdőjelezhető meg.

LED-ulkoseinävalaisin Eglo Riforano liiketunnistimella musta - Taloon.com

Az állólámpa méreteit tekintve kapható 340mm és 740mm magasságú kivitelben, aminek a kombinációival játszva csodás vizuális élményt alakíthatsz ki a kertedben. Amit fontos még megemlíteni, hogy természetesen IP44-es besorolásával megfelel a kültéri használatra!

Míg a RIFORANO család egy konzervatívabb, úgy a NEMBRO egy extravagánsabb, fiatalosabb lámpa. Mindegy melyikre esik a választásod, a kiváló minőség biztosított, hiszen 5 éves gyártói jótállással rendelkeznek.

Ha az építkezés, vagy házfelújítás során a modern letisztult és szolid stílust szeretnéd választani, akkor bátran ajánljuk a RIFORANO vagy éppen a NEMBRO lámpacsalád bármelyik tagját számodra. A kerti világítások igazi színfoltjai lehetnek.

A lámpákat megtekintheted és megvásárolhatod az EGLO bemutatótermeiben és webáruházában.

Forrás: EGLO

Leave a Reply