Northern, a Norvég minimalista stílus úttörője!

A Northern márka az Northern Lighting stúdióiban született, ahol egy kreatív csapat világította meg az életet az elmúlt tizenkét évben. A szépséget kombinálják a funkcionalitással, és inkább a természetes anyagokat és az egyedi kivitelezést részesítik előnyben.

A Northern lámpa kollekcióját a nemes egyszerűség és az ésszerűsített formatervezés határozza meg, amelyek szórakoztatóan kombinálhatóak, és könnyen összepárosíthatóak, emellett kontrasztosak is. A füstölt fa, a szürkület színei és az erős sziluettek visszafogott hangulatot teremtenek, míg a finom geometriák és a klasszikus vonalak elegáns kapcsolatot kölcsönöznek. 

A következőkben bemutatjuk Neked a két leghíresebb lámpájukat a szortimentjükből, amelyek nagy elismerés ölel körbe a szakmában!

A csillogó sárgaréz háló volt a kiindulási pont ennek a medállámpának, amelyet a tervező művészileg átalakított izzó tűzfelhővé. A fény kikapcsolása után a „tűz” eltűnik, így az árnyék felhős megjelenést kölcsönöz. A hő a tervező anyagokkal való kísérletezéséből származott, és az inspiráció egy nagy függőfény létrehozására, amelyet kontrasztok jellemeznek. A lámpa az egyik percben tűzesőnek tűnik, majd a következőnél nyugodt, és mindkét módban figyelemfelkeltő funkciókat hoz létre. Bármelyik módot választja is, a Heat egy dinamikus lámpa, amely kreativitással és fantáziával tölti el a belső teret. Két féle méretben és E27-es foglalattal rendelkezik a lámpa.

Finom fényességével és szobrászati ​​felületével a Heat medál lámpa elmossa a művészet és a design határait. Kizárólag rozsdamentes acél hálóból készül, az árnyék ezüstös megjelenésű, amely úgy tűnik, hogy csillog, amikor a fény átsüt. A medál lámpa megjelenése megváltozik, amikor a benne lévő fényforrás világítani kezd. Ha az áramellátás ki van kapcsolva, az árnyék félig átlátszó alakja a szoba felett lebegő ezüstös felhőhöz hasonlít. Két méretben kapható, a kis változat külön-külön telepíthető, vagy kombinálva egy csoportot képez, amely utánozza a felhők csoportját. A szokásos méret felfedi Heat azon lehetőségét, hogy felhívja a figyelmet a mennyezetre, amikor az szórt fényt terít a helyiségben.

Kövess Instagram oldalunkon és Facebook oldalunkon is!

A Northern tervei felpezsdíthetik és inspirálhatják, pihentető hangulatot teremthetnek, vagy megnyugtató hátteret teremthetnek. Úgy tervezték, hogy bármilyen beállítást egyedivé varázsolhassanak, a Northern termékei hangulatot árasztanak, mivel új látásmódot tárnak fel a skandináv stílusban.

Forrás: https://northern.no/wr/ , https://www.facebook.com/northern.no

Leave a Reply