Vigye be a természetet az otthonába az EGLO fa lamellás lámpáival!

Képzeld el azt a szituációt, amikor már beköltözési állapot előtt állsz. Körbenézel, és arra gondolsz, hogy szívesen látnád a valódi természetet is az otthonodban.

Az EGLO fa lamellás Cossano, Stellato, Tindori lámpacsaládok tagjai skandináv stílusba illő, meleg színek, természetes anyagok használatával igazi nyugalmat és harmóniát tudnak varázsolni a mindennapokba.

Számos dologban kiemelkedők ezek a lámpatípusok:

A mérvadó legtöbbünk számára az ár, így kezdjük a legjobb hírrel, hiszen a lámpák kiváló ár/érték arányú termékek. A második fontos szempont a széles termékválaszték; itt 3 lámpacsalád 32 különböző típusából válogathatsz akár függeszték, mennyezeti vagy fali lámpák formájában.  A harmadik komponens a színpaletta, ahol a juhar, fehér és barna színű kínálatból ritkán nyúlhatunk félre, ha a lakásunk kiegészítőinél igazán a természetességre törekszünk.

Köszönhetően a széles kínálatnak, a felhasználási terület is sokrétű. A lámpa lehet egy hálószoba egyszerű és tökéletes függesztett világítása vagy gyerekszoba, nappali, étkező igényes, természetességet hangsúlyozó megoldása is.

A lamellás struktúra segítségével, az izzó láthatóságával is van lehetőséged variálni. Egy tetszőlegesen kiválasztott Edison (E27-es foglalatba illő) modern, energiatakarékos, LED fényforrás használata dekoratív és egyedi hangulatot eredményezhet. A megfelelő -AWOX applikációval és/vagy távirányítóval vezérelhető- fényforrással pedig akár „okosíthatók” is a lámpák.

Ezeket a termékeket Magyarországon, Pásztón gyártják kézzel, ami külön örvendetes hír. Amennyiben pedig eltörne egy lamella szerelés közben, lehetőséged van utólag is rendelni. Szereléskor arra érdemes figyelni, hogy először a lámpát rögzítsd és csak utána szereld bele a lamellákat.

A lámpákat megtekinthetők és megvásárolhatók EGLO weboldalon.

Forrás: EGLO

Leave a Reply