Lampalu, az egyedi megjelenésű magyar lámpatestek!

A Lampalu egy magyar vállalkozás, mely kézzel készít lámpatesteket Göd-ön. A tulajdonos Nagy Attila a lámpatestek tervezésében és fotózásában felesége segédkezik. Egy családi vállalkozás aki szakít a hagyományos formavilággal. Retro stílus új köntösben. A lámpák színválasztékban és formaválasztékban egyediek. 32 féle színből választhatunk sok lámpatest esetében.

A lámpák alapanyaga kiváló minőségű, formatartó, 0,18mm vastagságú színterezett alumínium ötvözet, melyet könnyű megmunkálni és hatalmas színválasztékban érhető el. Az eredeti megoldások, a jól eltalált arányok és a színek nagyon fontosak számukra, ugyanakkor világítótestként is tökéletesen működnie kell minden terméknek. 

Többféle formavilágból lehet választani kínálatukból.

A váz szerkezet tartja meg magát a lamellákat, ez a vázszerkezet tökéletesen illeszkedik a lámpatestekhez, nem otromba és szinte észrevehetetlen. Ez nagyon fontos eleme a lámpatestnek!

Kialakításuk szerint kétféle lámpatípus készül. Az egyiknél a hajlékony vázszerkezet biztosítja a tartást, az alumínium elemek a formát, a megjelenést adják. A másik típusnál az elemek illesztése szegecsekkel történik, így a szerkezet rendkívül rugalmas , egyben formatartó is.

A szegecselt lámpatestek ugyancsak lenyűgözőek és gyakorlatilag a jó tervezésnek köszönhetően a design részévé válik a rögzítés.

Nem kizárólag egyszerűbb formákkal dolgoznak a Lampalunal. A formatartó szerkezetnek köszönhetően, sokkal bonyolultabb formákat is létrehozhatnak, ezáltal az mindig megtartja formáját.

Modern köntösben a hengeres formák is megjelennek. Ma szinte minden gyártónál elérhető ez a formavilág. A minimal design fontos rész. Az alábbi lámpatest ezt célozza meg így megszületett a pipe lámpa

A lámpatesteket E27-es foglalattal szerelik. Alapvetően ezeket csak LED fényforrással javasolják használni. Ami teljes mértékben érthető, hiszen a halogén vagy a fiókban lapuló normál izzó, amit már kivontak a forgalomból hőt fejleszt. Így az eldeformálhatja a lamellákat. Mennyezetrózsával segítségével, könnyen mennyezetre szerelhetők. A legtöbb lámpacsaládjuk, többféle méretben rendelhetők, így alkalmazkodnak az eltérő belmagasságokhoz.

A teljesség igénye nélkül pár lámpatest a kínálatukból.

Látogassatok el webshopjukra és rendeljétek meg az ár érték arányban kiválló lámpatesteiket:

http://lampalu.hu/

Leave a Reply