Minden ízében MADE IN HUNGARY asztali lámpa!

Asztali lámpa Máté Bence műveivel:

Máté Bence a világhírű természetfotós idei évben újdonsággal rukkolt elő, a FAULUX-al karöltve. Egy igazán egyedülálló kezdeményezés melyben a természet a művészet és a világítástechnika egyesül. A tavalyi évben jött az ötlet a Faulux-t tulajdonosa Bai Tamás által. Úgy gondolta jól mutatna egy asztali lámpa palástján Bence munkája. Felkereste őt akivel már régóta együtt dolgoztak egyéb munkák kapcsán.

Mindketten egybehangzóan rábólintottak a lehetőségre hiszen ki kell próbálni. Így született meg az ötlet és később a lámpatest.

Az első két lámpatest a személyes kedvencünk a rókás asztali lámpatest.

Mindenek előtt Bence szeretett volna reflektálni a rajongói igényekre így 30 fotót osztott meg amiből a Facebook oldalának követői választhatták ki a nekik legjobban tetsző képeket. A szavazás alapján gyártották le a minta lámpatesteket, melyek esetében Bence legfontosabb elvárása a képek magas minősége. Ennek az elvárásnak minden lámpatest megfelel így jóváhagyásra került. A lámpatest konstrukcióban nem a lámpatesten van a hangsúly, hanem magán a fotón. Prémium minőségű fotókkal díszített asztali lámpatestek, amelyek megvilágítva életre kelnek.

A lámpatest burájának anyaga textil amire prémium nagyfelbontású képeket nyomtattak. A lámpatest E27-es 806lm-es Led körtével együtt kerül értékesítésre.

Nagyon fontos csakis LED fényforrással szabad használni hiszen a nyomtatás nem fog elviselni egy normál izzónál vagy halogén izzónál keletkező hőt. Tíz alaptípusa rendelhető jelenleg amelyek mindegyike más és más képpel van ellátva. Későbbiekben a gyártó elmondása szerint tervezik több típus gyártását.

Made In Hungary

Mind a lámpatest mind pedig a nyomtatás magyarországi gyártás. Minden egyes lámpatest kézzel készül. Alapvetően a fém vázra kézzel ragasztják rá textil burákat. Ehhez nagy szakértelem szükségeltetik hiszen meg kell húzni az anyagot hogy sima felülete legyen. Vigyázni kell hogy ne húzzák túl az anyagot ugyanis ha ez megtörténik akkor a kép eltorzul.

A lámpatestekre nyugodt szívvel mondhatjuk hogy igazi magyar termék, mind a design mind a grafika valamint a gyártás is magyar.

Bátran ajánljuk a rajongóknak és nem rajongóknak egyaránt hiszen önmagában ha nem ismerjük a Bence munkásságát akkor is ragyogó éke lehet szobánknak egy ilyen asztali lámpa.

Itt tudjátok megvásárolni ezen csodás termékeket:

https://shop.faulux.hu/

Olvass az EGLO minimál stílusú asztali lámpájáról:

https://lumencenter.net/2021/03/22/modern-minimal-stilusu-lampa-az-eglo-tol/

Leave a Reply