Gagyi a papír lámpa? Akkor ezt csekkold!

Tudod van az a helyzet, amikor szóba kerül, hogy egy egyszerű rizslámpával avagy papírlámpával megoldják a világítást. Nem kétséges puritánsága miatt szerethető. Azonban most tedd félre ezt az IKEA -nem degradálásképp- lámpaképet magad elől és nézd meg, hogy milyen ez a legfelső szinteken, amit Mammalampa gyártónak köszönhetünk!

Nem érhető el leírás a fényképhez.

A teljesen kézzel készített Mammalampa, minden Bride lámpacsaládtajga saját fonatmintával és egyedi személyiséggel rendelkezik. Minden lámpaernyő egyedülálló módon lép kölcsönhatásba a fénnyel és a térrel, ezáltal rendkívüli élményt biztosítva.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Határozottan egyfajta szenvedélyt sugárzó lámpa, abszolút – nőies világítás. A Bride „ruhája” papírból készült, amely ezt a hagyományos lámpaanyagot egyedi tervezési megoldásként mutatja be. Amint a fény átsüt a papíron, a levegős könnyedség aurája árasztja el magát, szinte mintha a pompás lámpára nem vonatkozna a gravitáció törvénye.

Lenyűgöző élményt nyújtanak a szemnek a Mammalampa Bride lámpái és boldoggá teszik felhasználóikat, akik egy igazán érzéki lámpát keresnek. Felhasználása, lehet hálószobai vagy minden tekintet elragadó nappali fővilágítás, de akár az étkezőbe is megállja a helyét. Azonban a nyilvános belső terek tökéletes fényének is megfelel, ez a rendkívüli lámpa népszerű az előcsarnok világításában, vagy akár egy tárgyaló világításában. 

A Brides kollekciója nagy és közepes függesztett modellekből, nagy állólámpából, közepes állólámpából és asztali lámpából áll. Minden variációra van lehetőséged betervezni a Mammalampa csodáit. Mérettől függően 1xE27 vagy 3xE27-es foglalatok állnak rendelkezésre, ami egy jól megválasztott LED izzóval bőségesen ellátja a világítás szerepét.

Egyéb napi érdekességekkel kapcsolatban látogass el Facebook oldalunkra vagy Instagram profilunkra.

Forrás: https://www.mammalampa.com/ , https://www.facebook.com/mammalampa

Leave a Reply