Modern, minimál stílusú lámpa az EGLO-tól!

A következőkben szeretnénk bemutatni nektek egy már ismert lámpacsaládot, amit nem véletlenül választanak sokan. Ez azonban -az új színkombinációjának hála-, egy újabb, fiatalosabb lendületet képvisel, mint a korábbi króm színű változatai. Ez a megújult lámpacsalád az EGLO LASANA 3!

Napjainkban a világítástechnikai trendeket követve, azt vesszük észre, hogy egyre inkább hódít az otthonokban az egyszerű eleganciát képviselő minimál stílus. Ennek alapján egyre több korosztály érdeklődik az ilyen formatervezésű LED lámpák iránt is. A LASANA3 termékek nagyszerűségét az egyenes, letisztult vonalvezetés és egyszerű forma teszi vonzóvá.  Az EGLO ezt a termékcsaládot fekete ”lámpaházba” csomagolta, így biztosítva neki, hogy több stílushoz és színhez is passzolhasson.

EGLO LASANA 3 LED

Ezek a fekete köntösbe öltöztetett termékek technológiában is követik a divatot, hiszen minden modell integrált LED fényforrással (5 év gyártói garanciával) rendelkezik, valamint 3000K kellemes, meleg színhőmérséklettel lesz a szoba ékes darabja.

Amennyiben kételkednél a fényerőben, nyugodt lehetsz, ebből a lámpacsaládból biztosan mindenhova be tudod helyezni a megfelelőt. A 36W-os, 98,5 cm széles és 1,2 m magas függesztéknek 5300Lm a fényárama, ami egy nagyobb nappali megvilágításával könnyedén megbirkózik. A mennyezeti változatok -helyiség méretétől függően- 1500Lm és 2960Lm fényerővel, az asztali 1100Lm-el, az álló lámpa pedig 3400Lm fénnyel teremt hangulatot a modern stílusú nappalikban, előszobákban és hálószobákban.

Az összes termék maximum 1kg súlyú, ami lehetővé teszi azt, hogy ezekkel a mennyezeti lámpákkal, függesztékkel könnyűszerkezetes, gipszkarton födémű helyiségeknél is tervezhessünk.

Összességében a LASANA3 termékek tökéletesen illeszkednek korunk modern stílusjegyeivel rendelkező otthonaiba, ezenkívül minőségben és árban és minőségben is kevés konkurenciája akad!

Az EGLO LASANA3 lámpákat megtekinteti az EGLO bemutatótermeiben (Dunakeszi, Budapest, Budaörs) vagy az EGLO webáruházában.

https://www.eglolampaboltok.hu/index.php?route=product/list&keyword=lasana&description=1

Várunk közösségi oldalainkon is: Facebook, Instagram

Forrás: EGLO

Modern, minimál stílusú lámpa az EGLO-tól!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply