Prémium szövetlámpa, EGLO módra!

Szövetlámpa az EGLO-tól? Biztos ismered már a széles körben elterjedt és közkedvelt MASERLO modelljeit, azonban most bemutatjuk az EGLO prémium szortimentjében található szövetlámpa családot. A Tamaresco új dizájnú lámpákról már első ránézésre is sugárzik a magas minőségű anyaghasználat! Szinte kívánja az ember, hogy megérintse a bársonyhatású ernyőt.

Színárnyalatot tekintve, kétféle árnyalatban kapható, fehérben és szürkében. Lehet, elsőre nem tűnik széles választéknak, viszont rendkívül ügyesen van kombinálva a lámpabura, belső gyűrű és sodrony színe. Ezáltal bármilyen környezetbe be lehet integrálni a lámpákat. A fehér burás kivitelhez tökéletesen passzol az arany belső réz egység, illetve a szintén arany mennyezetrózsa. A szürke variációjú bura teljes összhangban van a szálcsiszolt belső nikkel gyűrűvel és matt nikkel alkatrészekkel.

Formajegyeit és típusait tekintve is az egyszerű elegancia dominál. Minden igényt kielégítve kapható asztali lámpa és kétfajta függeszték formájában. Asztali lámpának 30cm-es szélességű burája rendkívül jól összehangba hozható a szintén 30cm-es, kerek függeszték összekombinálásával.  Természetesen, ha kevésnek tartanád az egy kerek függesztéket, tervezhetsz több darab elhelyezésével is. Ezt még variálni lehet a Tamaresco legnagyobb családtagjával, a grandiózus 150cm-es ovális formájú függesztékkel.

Fényáramot tekintve se legyenek kétségeid, mivel az asztali és a kisebb függeszték is 1XE27-es foglalattal rendelkezik a kellő világítás biztosításáért. A legnagyobb változathoz 2xE27-es izzó szükséges. A termékcsalád nem integrált LED-es, így lehetőséged van, hogy az izzót magad választhatod ki, személyes igényeidnek megfelelően.

Ez az EGLO Tamaresco család tényleg univerzális a modern dizájnok széles skáláját tekintve. Győződj meg róla személyesen valamelyik bemutatóteremben, vagy nézd meg az EGLO katalógusában. További információk EGLO termékekről: eglolampaboltok.hu

Olvass és ismerj meg további EGLO termékekret, mint például a füstüveges lámpacsaládjáról, a Sarrnara-ról

Látogasd meg Facebook csoportunk vagy Instagram oldalunkat is napii érdekességek miatt!

Forrás: EGLO

Leave a Reply