Füstüveg az EGLO lámpák világában!

A Sarnarra termékcsalád az EGLO Stars of Light katalógusának az egyik prémium kategóriás lámpacsaládja és a legújabb 2021-es EGLO lámpaválaszték része.

A buránként 6W-al működő függesztékek, fekete acélból, áttetsző, fekete mattított, több formájú, alakú üvegburából, fekete textilkábellel készülnek és különleges látványukkal azonnal belopják magukat mindenki szívébe. A lámpák éppúgy használhatók modern designú, mint klasszikus vagy skandináv stílusú lakásokba, otthonokba. Ezek a fekete színű, mostani trendbe illő lámpák füstüvegen keresztül 3000K meleg színhőmérsékletű fénnyel világítják meg a nappalikat, hálókat, konyhákat vagy az étkezőket.

Létezik egy-, több burás kivitel, bura számától függően 380Lm, 3*380Lm vagy 6*380Lm fényerősséggel, illetve fényerőszabályozható LED fényforrásokkal. (Ez ~400Lm kb. 40W-os régiteljesítményű izzónak felel meg)

Az egyburás Sarnarrát (39783) főként konyhasziget és éjjeliszekrény felé, illetve hálószobába érdemes tervezni mérete és fényárama miatt. A háromburás (39784) modellek étkező asztal felé helyezhetőek, legtöbb burát tartalmazó és legnagyobb (39894) termékek pedig már nyugodtan használhatók fővilágításnak a nappaliba vagy hálószobába is. Méretei kiviteltől függően: 150cm*30,5cm, 150cm*46,5cm és 150cm*128cm*54,5cm.

Amennyiben az üveg alapanyag adta eleganciával saját stílusunkon belül tudunk azonosulni, akkor ezekkel a lámpákkal igazán különleges, hangulatos hatást tudunk elérni otthonunkban.

Minőségi függesztéket keresel? Akkor feltétlen keresd fel az egyik EGLO bemutatótermet vagy rendeld meg az online webáruházban: eglolampaboltok.hu.

Nézd meg a STAR OF LIGHTS egy másik kiemelkedő termékét is!

Forrás: EGLO

Füstüveg az EGLO lámpák világában!” bejegyzéshez ozzászólás

Leave a Reply