Élvezd a természet háborítatlan nyugalmát nappalidban vagy hálószobádban!

A Viaplant különleges anyagból készült lámpái, világító bútorai, a növényi textúrák és a fény egyedi kombinációja olyan újszerű élményt kínál, mely nem csak elbűvölően dekoratív, de egyedülálló és utánozhatatlan is egyben.   

Hiszünk ugyanis abban, hogy a természetnél nincs jobb tervező, éppen ezért lámpabúráink valódi növények felhasználásával készülnek. Minden egyes darab egyedi, leutánozhatatlan alkotás, mely színben és részletekben gazdag látványt, különleges hangulatvilágot teremt otthonunkban.  

A Viaplant bútorainak és lámpáinak megalkotásakor a természet örökérvényű esztétikáját tartottuk szem előtt. Ennek köszönhetően mind megjelenésükben, mind pedig kialakításukban időtállóak. Ezt tovább erősíti az olyan kiegészítő anyagok használata, mint a dominánsan jelen levő fa, vagy a réz.

A különleges panelek előállítása során olyan növényi részeket alkalmazunk, melyek megújulási ideje legfeljebb egy év.  Ez kulcsfontosságú tényező a környezeti terhelés minimalizálásának szempontjából. Természetes alapanyagaink kivétel nélkül hazai forrásból származnak, és a teljes munkafolyamat Magyarországon történik.  

Viaplant webshop: https://shop.viaplant.com/

Leave a Reply