Basildon, az EGLO vintage, loft stílusú lámpái!

Az EGLO számtalan stílust átölelő kínálatában külön katalógust kaptak a 21.század lakberendezési divatirányzatát követő vintage termékek. Ezek közös jellemzője: a régi idők nosztalgiáját felidéző, mégis olykor lázadónak tűnő motívumok használata. A Basildon lámpatestek ezt hivatottak megjeleníteni. https://eglo.cld.bz/Trend-Vintage-2020-21

Ma a vintage stíluson belül az EGLO által loft irányzatba „sorolt” Basildon lámpákat mutatjuk be. Ezeknél a lámpáknál a fa és acél kombinálása dominál, viszont a termék ovális formája és alapanyaga miatt klasszikusabb vonalat képvisel, mint a többi loft társa. Ez a párosítás rugalmasabbá teszi a felhasználását, mivel akár kisebb, akár nagyobb, illetve többféle stílusú házakba, lakásokba is elhelyezhető. A fantáziánkat az E27-es LED fényforrások kiválasztásánál szabadjára engedhetjük, hiszen a fényforrás a termékekben ízlésünknek megfelelően cserélhető és változtatható.

A Basildon termékekből három függeszték és egy asztali verzió létezik. A függesztékek (egyes vagy hármas) kiviteltől függően 0,5-2,6 kg tömegűek és 1*40W-os vagy 3*40W-os izzóval működnek. Az asztali Basildon 16 cm széles, 34,5 cm magas 0,78 kg súlyú. Minden egyes termékbe attól függően, hogy milyen fényforrást teszünk bele (meleg, hideg, okos, dimmelhető, színes stb), a színhatás is hangulatunknak megfelelően változtatható.

A lámpatestek fa és fém párosítás tökéletes elegyei. Egyszerű de mégis letisztult formák, tökéletesen követik a vintage stílus jegyeit. Az EGLo kínálatából természetesen válaszhatunk bele LED fényforrást is vagy akár Connect-es okos fényforrrást amellyel színesebbé tehetjük otthonunkat.

A termékek online megtekinthetők és meg is vásárolhatók az EGLO weboldalán. Amennyiben személyesen is szeretné látni, kipróbálni és hozzá fényforrást választani, akkor pedig látogasson el az EGLO bemutatótermeibe Dunakeszire, Budapestre vagy Budaörsre.

Forrás: EGLO

Leave a Reply