Különleges fényinstalláció egyenesen Újdelhiből a Sogani által!

A SOGANI márkánál a minőségi kivitelezés és a kreatív tervezési megoldások alapvető fontosságúak, amelyek hozzáadják a mindennapi élet értékét és szépségét. Az avantgárd esztétikával együtt a tervek ötvözik az anyag innovatív felhasználását a legmodernebb technológiával, hogy testre szabott és szoborszerű lámpákat hozzanak létre.

A fényinstallációkkal határolt fények a kortárs indiai kézműves készségek és az új technológia eklektikus keverékét alkotják. Személyre szabott és exkluzív, személyre szabott világítási megoldásokat szállítunk a kívánt térnek és életstílusnak megfelelően. Kísérleti és kutatási jellegű, Vibhor tervező munkája egyesítette a funkcionalitást a minőséggel és a városi esztétikával. De végig bepillantások voltak a képzőművészet iránti érdeklődésébe. Különböző anyagokban való részvétele kísérletekhez vezetett, amelyek munkáiban elkezdődtek. 

A stúdió több mint száz tervből álló eklektikus tárháza folyamatosan növekszik, amikor a koncepciós fényinstallációk tágabb lehetőségeit tárja fel.

Mi személy szerint a 2019-es Lighting&Building kiállításon láttuk a standjukat, ami nagyon megfogott a teljesen innovatív és általános világítástól eltérő lámpái által. Hatalmas lámpakreációi merőben más, mint bármi más. Persze lehet mondani rá, hogy túl sok, de hidd el a valóságban abszolút magával ragadó! Tulajdonképpen ez már félig szobrászat amit prezentál a Studio Vibhor Sogani termékpalettája.

Kétséget kizáróan a termékeiket, és különleges fényjátékuk megvalósítású lámpáikat csakis színtiszta szeretetből és odaadással lehet elérni, ráadásul iszonyat magas minőségben!

Kövesd Instagram oldalunkat is, nap mint nap érdekes tartalommal!

Forrás: https://sogani.design/

Leave a Reply