Könnyed ragyogás – Schrack Trinity LED mennyezetbe süllyesztett lámpatestek

A nagy és erőteljes LED süllyesztett mennyezeti lámpatestek rendkívül energiahatékonyak és minden nagyobb helyiségbe tökéletesen illeszkednek! Kitűnően alkalmazhatók irodák, éttermek vagy folyosók megvilágítására.

A Schrack Trinity sorozat klasszikus stílusa kifogástalanul passzol irodákba, tárgyalókba, de alkalmas akár folyosók optimális megvilágításához is!

A Led panelek a hagyományos tükrös rácsos lámpatestek megfelelő kiváltói. Irodai felhasználásra szinte kizárólag UGR 19-es lámpatestek alkalmazhatók.

A Schrack Trinity lámpacsaládnak erre is van megoldása! A lámpatesteket függesztve vagy szerelőkerettel is mennyezetre rögzíthetők.

Színhőmérsékletben természetesen választhatunk 3000K vagy 4000K közül.

A LANO 4-es lámpatestcsalád elérhető 600×600-as valamint 1200×300-as méretben is, mindkettő raszterbordás álmennyezetbe építhető lámpatest.

Az opál PMMA bura előnye, hogy az évek múlásával sem fog besárgulni, így igazán időtálló megoldás! A Schrack Trinity LANO 4 LED panelek a kiváló ár értékarány mellett a minőséget képviselik. 4000lm-es fényáramával megfelelő fényáramot biztosítva minden feladathoz.

A fehérre festett alumínium lámpatestház garantálja a tartós, megbízható használatot.

A homogén fényt adó LED panelek kiépítése könnyen tervezhető, de nagy előnyük, hogy akár egy az egyben a régi lámpatestek helyére is illeszthetők, így a korábbi megvilágításon sem szükséges változtatni.

Hová ajánljuk?

Kiválóan illeszkednek a klasszikus irodai környezetbe, optimális a tárgyalók, vagy folyosók megvilágításához is.

Megnézem a termékeket: https://www.schrack.hu/termekeinkrol/vilagitas/schrack-trinity-belterre/suellyesztett-led-lampatestek

Megnézem a katalógust: https://image.schrackcdn.com/produktkataloge/k-trin2hu9.pdf

Leave a Reply