EGLO Toneria. Ismerkedjünk meg velük!

Sokan vagyunk, akik hallottunk az EGLO márkáról és még többen, akik szeretik is! Azonban kevesen ismerik a prémiumkategóriás lámpáikat, pedig akad belőle bőven az EGLO Stars of Light katalógusában! Ismerkedjünk meg az EGLO Toneria családdal.

Most ezek közül az egyik kedvenc lámpacsaládunkat mutatjuk be; a Toneria lámpacsaládot, amelyek használatakor bebizonyosodik, hogy a lenyűgöző kristály csillogása csak magas minőségű kristályok által lehetséges.

A legismertebb közülük a lélegzetelállító kristály függeszték (93946), ami nem összekeverendő más márkák hasonló lámpájával vagy középkategóriás termékeivel, mert minőségben, méretben és fényáramban is kiemelkedőbb. A 900mm széles dupla kristálygyűrűvel és 6400Lm fényerővel rendelkező lámpának egy nagyobb nappali bevilágítása nem okoz gondot. Ehhez a gyártó, az ilyen csillárhoz legjobban illő, 4000K-es színhőmérsékletet párosított, kiváló LED minőséggel és 5év gyártói garanciával, ami EGLO Toneria család minden tagjára érvényes!

A szintén nemesacél /kristály Toneria mennyezeti lámpa 7200Lm fényerősségű és 75cm átmérőjű háromszintes kristálygyűrűivel káprázatos fényjátékot biztosít a nappalikban vagy nagyobb hálószobákban.

Ezenfelül külön öröm, hogy a család függesztékéhez és mennyezeti lámpájához társítottak még egy pazar falikart 1200Lm fényerőséggel, valamint egy különleges tükörvilágítós lámpát, 3600Lm és 36W műszaki paraméterekkel.

Az EGLO Toneria lámpacsalád minden tagja impozáns, fenséges megjelenésével igazán jó választás az elegáns otthonokba.

Itt megnézheti és meg is vásárolhatja!

Forrás: EGLO

EGLO Toneria. Ismerkedjünk meg velük!” bejegyzéshez ozzászólás

Leave a Reply