Vissza a természetbe, a SECTO Design fa lámpái által!

Kézzel készített, PEFC-tanúsítvánnyal ellátott préselt nyírfa Finnországban, magasan képzett kézművesek által. A fa lágy fényességet biztosít a légkör és a vonzerő számára.

A Secto Design árnyalatai tanúsított, csúcsminőségű nyers furnérból készülnek, amelyet üresen sajtolnak. Az üres részeket lécekre vágják, amelyeket csiszolnak és végül vékony rétegelt lemezből készült gyűrűkkel kötnek össze. A léceket ragasztják és a gyűrűkhöz szegezik. Valamennyi Secto Design lámpa alapos minőségellenőrzésen esik át, mielőtt végső rendeltetési helyére küldenék őket.

Az árnyalatok befejezési lehetőségei a kezeletlen természetes nyír, fehér vagy fekete laminált vagy viaszolt dió furnér. Egyéb színek külön költségekkel testreszabhatók az otthonodhoz illően. 

Az időtlen Secto Design lámpákat világszerte számos otthonban előszeretettel választják. Nemcsak a gyönyörű forma teszi annyira vonzóvá a Secto Design lámpákat, hanem a finn nyírfa meleg tónusa és a gondos kézműves, kifinomult részleteik miatt is. Ha megnézel egy eredeti Secto Design lámpát, nyilvánvaló, hogy szeretettel és odafigyeléssel készítik azok az asztalosmesterek, akik teljes odaadással végzik munkájukat.

Az évek során a Secto Design átfogó világméretű kiskereskedelmi hálózatot épített ki, és széles körben képviselteti magát az egész világon. A termelés mintegy túlnyomó része exportra kerül. 

A fenntartható és ökológiai tervezés mindig is a Secto Design lámpák alapja volt. A Secto Design elősegíti a LED-technológia használatát, és javasolja a LED-izzók használatát a jobb fényerő és alacsonyabb energiafogyasztás érdekében. Az egyes lámpamodellekhez egyedi tervezésű csomagolás helyben előállított ökológiai kartonból készül. A műanyagok felhasználása a lehető legkisebbre csökkent, és alternatívákat, folyamatosan ökológiai anyagokat vezetnek be.

Forrás: https://www.sectodesign.fi/ , https://www.architonic.com/

Leave a Reply