“Ex moon” -ot a Hold és annak éteri fénykibocsátása inspirálta!

Az In-es.artdesign gyűjtemények tökéletes kölcsönhatást fejeznek ki a fények és árnyékok között a színek és az anyagkontrasztok felhasználásával. A kültéri lámpa kollekciók megkülönböztető eleme a Nebulite, egy sajátos üvegszál, amelyet önmagában vagy más anyagokkal és felületekkel kombinálva használnak.

Az Out kollekciót úgy tervezték, hogy a szabadban álomszerű és romantikus légkört teremtsen, ideális baráti találkozásokhoz, vacsorákhoz, vagy pihenéshez, vagy a nap vagy a csillagos ég alatt. A kültéri lámpa kollekciót a Hold és végtelen rejtelmei ihlették, reprodukálva a lumineszcens és szabálytalan az égitest felülete minden árnyalatában és textúrájában a nebulit anyagon keresztül (a gyanta és a rostok speciálisan kezelt keveréke) ragyog.

A nebulit a gyanta és a rostok keveréke, amelyet a Luna kollekcióban használnak a hold felszínének egyenetlen, puhán lumineszcens tulajdonságainak utánzására utal. A Matt Lavagna kollekciót a tábla hatású gyanta, a Matt Cemento beton hatású lakk, a Trame a gyapjú, a Be.pop pedig a legújabb kollekció a gumi felhasználásával jellemzi. ez a kültéri lámpa igazán csodás.

Képtalálatok a következőre: in-es art luna
Luna család

Az In-es.artdesign legnépszerűbb “Tank” állólámpájának félig átlátszó és bonyolultan bonyolult felülete együttesen fokozza ezt a légköri fényt. A Nebulite anyag meleg és hívogató légkört teremt.

Anyagok:  laprén, nebulit

Izzó:  E27 (max 100w) rec. LED 13w IP65

Színek:  fehér, piros, türkiz, narancs, arany, bíborvörös, kék

Egy biztos, a Világítástechnika szakág az ilyen extrém technológiájú lámpákkal csak megerősíti bennünk, hogy milyen sokrétű érdekes ez a terület.

Források: https://archello.com/ , https://www.in-es.com/ , https://www.archiproducts.com/en , https://www.architonic.com/

Leave a Reply