Ismerd meg az akusztikus világítást, a XAL lámpacsalád által!

A kommunikáció a modern munka világának sarokpontja. Bár a nyitott terek megkönnyítik az interakciót, mégis akusztikai kihívásokat vetnek fel. A beszélgetések jó beszédérthetőséget igényelnek, de a többi alkalmazottat nem szabad zavarni. Mind ezt világítással megspékelve nem egyszerű. Erre válaszú születettmeg az alábbi lámpacsalád.

“Muse” modell

Optimálisan megvilágítja az egy- és a kettős munkahelyet, miközben minimalizálja a visszhangot, és ideális egyensúlyt ér el a hangelnyelés és a árnyékolás között. Az opcionális íróasztal külön helyiségeket vetít, ahol további magánélet kívánatos. A diszkrét színű lámpatestek egyszerű, elegáns kialakítása biztosítja a vizuális nyugalmat.

Emellett ami a Világítástechnikai paramétereket illeti is kiemelkedő. Mivel irodai lámpáról van szó, így nyilvánvalóan képes a UGR ≤ 19 értékre. A termékeket 3000K és 4000K-es színhőmérsékletben lehet megkapni, aminek fényárama több mint 4000Lm és 50000h garanciát vállal.

Szín variáció is akad bőven!

A MUSE filcszerű anyaga 50%-ban újrahasznosított PET-ből készül. Az anyag precízen kialakított, és három fő előnyt ötvöz: a benne rejlő stabilitást, a nagy akusztikai hatékonyságot és a jó felületi minőséget, amelyet kellemes látni és megérinteni. Ennek eredményeként a MUSE mind a jó közérzetet elősegíti, mind a környezeti felelősség magas fokát is ötvözi. Diszkrét klasszikus és egyben modern megjelenés jellemzi.

A modern építészet egyre inkább a redukcióra támaszkodik. A sima, kemény felületek és a nagyméretű üveghomlokzatok vizuális eleganciát teremtenek, de elősegítik a hang terjedését. Ennél is fontosabb az akusztikai elemek célzott használata a visszaverődési idők csökkentése érdekében a nyílt terekben.

“Sonic” lámpacsalád

Javított fényminőség, optimalizált akusztikai értékek és tervezési variancia. Az áttervezett HEX-O lámpacsalád a bevált abszorber elemek mellett feltűnően lapos modulokkal rendelkezik.

“HEX-O” például kiváló tárgyalókba

Forrás: https://www.xal.com/

Leave a Reply