Csak tisztán és fényesen: Schrack Trinity por-és páramentes lámpatestek

Kiváló minőségű termékek és modern dizájn- a Schrack Trinity beltéri lámpák professzionális világítást és gyönyörű fényt biztosítanak mindenhol.

A Schrack Trinity por- és nedvességálló ipari lámpa kifejezetten a garázsok, termek, a műhelyek és a nedves helyiségek optimális megvilágításához fejlesztettük ki.

A lámpákat IP65-ös védettségüknek köszönhetően kültéren is alkalmazhatjuk. Designjuk ugyan eredetileg a technikai helyiségek megvilágításához alkalmazkodik, de így is sokoldalúan a felhasználhatók.

A Schrack Trinity por és páramentes lámpatestek opál burájukkal homogén fényt biztosítanak. 1900lm-től egészen 10200lm-ig többféle fényáramcsomag elérhetők, melyekkel szinte bármilyen fényigény teljesíthető. A termékek fém INOX békazárakkal, stabil és időtálló burarögzítéssel rendelkeznek.

Hatékonyságuk és egyszerűbb karbantartásuknak köszönhetően tökéletesen alkalmazhatók nagyobb, fedett parkolók megvilágítására.

Az ipari lámpa hőtűrése is optimális -20 foktól +35 fokig mindenhol használhatók, hideg helyiségekben sem jelentkezik náluk a lassú fényfelfutás (ellentétben a fénycsöves lámpatestekkel), így azonnal a maximális fényt biztosítják.

A lámpatestek függesztett, falra- és mennyezetre szerelt kivitelben is kaphatók.

Hová ajánljuk? Tökéletes megoldást jelentenek garázsok, termek, műhelyek és a nedves helyiségek optimális megvilágításához.

További információ a termékekről: https://www.schrack.hu/termekeinkrol/vilagitas/schrack-trinity-belterre/por-es-paramentes-lampatestek

Megnézem a katalógust link: https://image.schrackcdn.com/produktkataloge/k-trin2hu9.pdf

Leave a Reply