EGLO Calamona, Tondela a többfunkciós, modern függeszték

Az EGLO Stars of Light és beltéri katalógusában található két érdekes megoldású lámpacsalád, amelyek kombinált felhasználási lehetőséget is kínálnak a felhasználójuknak, ráadásul a termékek energiatakarékos, modern technológiájú beépített LED fényforrásokkal rendelkeznek 5 év EGLO garanciával.

A Calamona és Tondela család lámpái a tiszta, egyszerű, igényesen megalkotott formát, designt képviselik több funkcióval is ellátva. A világítási feladatuk mellett pakolási felületet nyújtanak amerikai, skandináv stílusjegyű étkezőkben vagy konyhákban, illetve konyhaszigetek fölé építve. A trendi fekete és fehér Calamona, színének, illetve a Tondela, fa alapanyagának köszönhetően mégis többféle sítusú, színvilágú, méretű otthonba elképzelhető, illetve behelyezhető.

A hagyományos kialakítású Tondela (96959) termék 1080 lumen melegfénnyel rendelkezik, 13,6W teljesítménnyel kb. 5m2 terület/felület megvilágítását láthatja el. Mérete 80cm hosszú, 20 cm széles 1,3m magas, nettó súlya: 9kg.

A Calamona termékcsalád 4 terméke (39299,39301, 39302,39348) a többfunkciós használaton kívül viszont már modernebb technológiával az EGLO Stars of Light katalógusában a prémium termékpaletta része. Hagyományos kapcsolóval működik, de a lámpa oldalán található kis kapcsológombbal tudjuk szabályozni a lefelé épített LED-ek (kiviteltől függően 3db vagy 5db) fényerejét (folytonosan dimmelhető, ha a „gombot” az ujjunkkal folyamatosan nyomjuk), a tartozékként hozzáadott távirányítóval pedig a felfelé néző és polc funkciónál elhelyezett LED szalag fényereje szabályozható. Kétféle méretben és színben létezik: fekete, fehér, rövidebb és hosszabb kivitel.

A rövidebb kivitelek 77cm*24,5cm*1,1m méretben alul 3 különálló kerek beépített LED fényforrással 3*5W teljesítménnyel, 3*520lm fényerősséggel, 3000K meleg színhőmérséklettel rendelkeznek. A felül beépített, kényelmesen távirányítóval szabályozható LED szalag 6W-os és 620lm fényerővel szolgálja a hangulatos, szintén melegfényű megvilágítást.

A hosszabb két Calamona 1,15m hosszú, 29,5cm széles és 1,10m magas, 5*5W teljesítményre, valamint 5*520lm színhőmérsékletre hivatott, amihez még a LED szalagnál, a pakoló felületen a 11W teljesítmény és 1200lm erősségű melegfény társul.

A Calamona termékek nettó súlya kiviteltől, típustól függően kb 5,3- 7 kg és igény szerint pakolhatunk rá például dekorációt, szakácskönyvet, konyhai eszközt, amelyeknek összsúlya maximum 5 kg lehet.

EGLO kisokos: A konyhaszigetek területének világításnál is fontos az irányított, erősebb fény, hiszen dolgozunk alatta; ezek a termékek ehhez tökéletes fényerővel rendelkeznek, mégsem okoznak szemfáradást; meleg fényükkel pedig még hangulatot is teremtenek.

A termékekből 1-1 kivitel megtekinthető az EGLO bemutatótermeiben és lámpaszalonjaiban (Dunakeszi, Budapest, Budaörs).

Aki pedig online szeretné megnézni vagy megvásárolni a termékeket, az alábbi oldalon megteheti:

https://www.eglolampaboltok.hu/96959-eglo-tondela-led-fuggesztek

Forrás: EGLO

Leave a Reply