EGLO Boyal lámpacsalád sok otthon dísze lehet

Az EGLO hatalmas lámpa- és fényforrásválasztékában számos technikai újdonság,szemet gyönyörködtető design lámpa található.

A minden évben megújuló katalógusok kínálata szinte magával ragad, hiszen 2021-ben is, több mint 7500 terméket rendeztek stílus, funkció és felhasználás helye szerinti kategóriákba. Idén több mint 8 EGLO katalógus igyekszik kielégíteni a vásárlói lámpa- és fényforrásigényeket.

Az EGLO beltéri katalógus kínálatában az otthonunkba elképzelt (szobák, konyhák, fürdők és egyéb helyiségek) termékek sorakoznak, csodálatos lehetőséget, inspirációt teremtve képzeletünknek, stílusunknak, szépérzékünknek.

A Boyal lámpacsaládnál az EGLO fejlesztő csapata természetes anyagot kombinált modern LED technológiával kétféle fa színben (világos és tölgy barna) és háromféle méretben, valamint mennyezeti, fali és asztali kivitelben.

Egyszerű, mégis figyelemreméltó formájának köszönhetően ajánljuk mind a modern otthonokba, mind a klasszikus stílust képviselő lakásokba. A lámpacsalád beltéren a szobák, előszobák, nappalik tökéletes világítási megoldása és egyben a dísze is lehet.

Háromféle fényerő (1*1700 lm, 2*1700 lm, 3*1700 lm) és teljesítmény (12W, 26W, 37W). Nettó súlya pedig kiviteltől, típustól függően kb 1- 3,1 kg.

EGLO kisokos: Attól függően, hogy hová tesszük ezeket a meleg fényű LED lámpatesteket a megvilágításra 1 m2-re kb. 200 lm szükséges (régi 60W izzó= 806lm) Azaz az egy LED-el felszerelt mennyezeti /fali Boyal lámpa (99353, 99466) kb. 9 m2 -es helyiség megvilágítására alkalmas.

https://www.eglolampaboltok.hu/index.php?route=product/list&keyword=boyal&description=1

EGLO Boyal lámpacsalád sok otthon dísze lehet” bejegyzéshez egy hozzászólás

Leave a Reply